Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ku pokrzepieniu dusz nielicznej już grupy zajmującej sie finalem i na przekór tym co mówią ze nie ma już takich hehe, postanowiłem wrzucić w ten wątek jedną z ostatnich moich wizek. Jak widać poniżej nie jest to niestety efekt zabawy tylko pracy no ale jak sie to lubi :)

Jest jeszcze trochę niedoróbek ale myślę ze i tak jest spoko.

Pozdrawiam Mirek

wizualizacjahalavz9.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szkło finalowe fajne jest. Ja ostatnio porzuciłem ostatnie jeszce prace na finalu na rzecz tylko i wyłącznie vraya.

Napisano

Nie bawiłem się najnowszym finalem, ale jeśli chodzi o stosunek jakości do czasu renderingu to wolę vraya. Final też jest dobry, kiedyś pewnie był lepszy od vraya i chyba był pierwszy. Niestety dla finala, spece z chaos group nie próżnują i final poszedł w cień.

Napisano

Hej

no wizka przednia :)

co do final, no niestety od pewnego czasu juz uzywam vreja, tylko dlatego ze podoba mi sie jego gi, co do predkosci jego dziala to sa najwieksze brednie na ziemi. Byłem zwolennikiem finala i nadal uwazam ze prawie pod kazdym wzgledem bije vreja na glowe (a jaki render tego nie robi... ;)) no a jednak sie przsiadlem ;) Warto wspomniec, ze najnowszy final, suprotuje materialy z mentala w tym wszystkie najnowsze ;) + dodatkowe materialy dla architektow ... imo warto zobaczyc jak final sobie radzi, wpalanie ao w czasie renderowania, lub enh gi hehe

Napisano

bardzo ładnie wkomponowane w tło. światło byłoby prawie idealne gdyby nie ta różnica między fragmentem ściany w słońcu i w cieniu(tło jest raczej zrobione w dzień pochmurny )

Napisano
  • Autor

Dobre spostrzeżenie co do tego światła Dracul (białystok):) już myślałem że sie nie wyda ale teraz... trudno wiec ostrzegam następnych, którzy coś wypatrzą że wiem gdzie mieszkacie!! hahaha

Taki żart oczywiście :P dobra krytyka czyni lepszym.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.