..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Witam! Ucze sie Rhinosożca od jakiegos czasu. Ostatnio wydlubalem felaśke... Wypowiedzcie sie na temamt moich wypocin - chodzi mi o komentrze natury technicznej a nie w stylu "ta ENKEI ma mniejszy rant" ;P
JohnZi Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 no jak dla mnie to wszystko gladziusko i bledow nie widze. Pytanie, ciezko cos takiego zrobic?:D bo w poly to troche by sie trzebalo pogimnastykwoac:) aha i ile taka fela ma pozniej poly?:)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Listopad 2007 Autor Napisano 21 Listopad 2007 No ogolnie trzeba czasem zrobic STOP'a i przemyslec co z czego wyciac i co pozniej "dopiac"... bo pozniej nie ma odwrotu ;) Jak pozna sie podstawowe funkcje programu to zrobienie takiej felgi nie przysparza wieeelkich problemow - przynajmniej mi :P Co do ilosci poly to problem nie istnieje bo wkoncu pod Rhino mamy szeroka game silnikow renderujacych w tym - dla wiekszosci - ulubionego V-Raya :D Ogolnie chwale nurbsy. ZObacze co sie mi uda wykombinowac dalej. P.S. Przymierzam sie do opony... Az sie boje ;)
pecet Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 ja jak kiedyś nie umiałem w poly to robiłem nurbsami, łatwiej i szybciej ;) felga ładna, ale czy Ty przypadkiem nie robiłeś Lancii Delty nurbsami?
RA Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Z jednym rantem jest coś jednak nie tak. ;) Dobrze jest, nie ma co pitolic, pokazuj więcej, tym bardziej, że dział zasnął. :)
JohnZi Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 z ta iloscia poly to mi bardziej chodzilo po exporcie do maxa:) no ale tego mozesz nie wiedziec bo pewnie nie exportowales
mrkrzysiek Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 dla mnie super model, i czekamy na jakieś autko w nurbsach,
Dawcio_m Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 no ładna felusia w sumie to w rhino sie je pięknie robi;) ojoj jak ja już tu dawno żadnego modelu w rhino nie widziałem;)
eco Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 ...hyhy no dokladnie nic nie dzialo sie w dziale no ale dzis mamy fele ktora pochwale - ladniutka wyszla i technicznie raczej nic nie widac zeby bylo zle - nawet dosc prosta siatencja wyszla -a btw NURBS'ow to moze uda mi sie cos zarzucic bo Kszanie sie z pewnym modelem dosc dlugo i srednio mi wychodzi jak chce wiec moze ktos doradzi ;)
Rekomendowane odpowiedzi