undercover Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Witam! Na początek wrzucam mój pechowy węglowy rysunek (został nieszczęśliwie podeptany, zalany i podarty ale się jeszcze jako tako trzyma) format ok 150x100 (troche go wykadrowałam na kompie. By undercover_ja at 2007-11-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Na razie ostroznie napisze, ze jest bosko. Na slodzenie przyjdzie czas jak pokazesz cos wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkowski Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 dobre! niezla kreska. jedynie razi troche takie samo potraktowanie portretu i tla. jak dlugo rysujesz? napiszesz cos wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 No więc pokazuje wiecej :) Tu właśnie pracka - już kilka ładnych godzin na nad nią spędziłam - troche wolno mi to wszystko idzie bo photoshopa nie mam za bardzo opanowanego a tym bardziej Crl paintera. cały czas mi coś nie pasuje. Wiem że jezcze jej sporo brakuje i pewnie musze bardziej zdefiniować tło i chyba z tą postacią jest coś nie tak. W każdym razie zamierzam poświęcić jej najbliższy weeken więc zanim zacznę grzebać to bardzo mile widziane komenty i może jakieś rady macie. By undercover_ja at 2007-11-23 witkowski->no dzieki :) tło - racja. moze kiedyś poprawie. Pracke robiłam jakieś pół roku temu. Od tamtej pory nie zrobiłam nic aż do teraz (leń!) ale teraz zaczynam szlifować digital. Rysuje tak hmm...no - troche podstawówka - takie bazgrolenie, gimnazjum (już cośtam wychodziło) no a po liceum - no to jest właśnie po liceum czyli jakies eee...o kurde....jakieś 7-8 lat z przerwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 aha no i wysylam male zblizenie na czlowieczka. przy kolorowaniu troche mi sie forma zgubiła...hmm mże to przez te włosy też. chyba zrobie go odpoczatku bo jakis taki... za bbardzo wymemłany i przeżuty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Podoba mi się teksturowanie tła ... Robisz to odważnie. Jaskiniowy klimat się tworzy ... Drizztem mi zalatuje. Masz jakiś pomysł na kontynuację? Czekam aż coś więcej się z tego wyłoni! Pierwszy węgiel bardzo obiecujący, a te brudy na nim tylko dodają mu charakteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 No i czasy szkolne... By undercover_ja, shot with C765UZ at 2007-11-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 Siegmar -> no jak tak patrze to faktycznie drizzt hehe może to podświadome bo baldur to (oprócz ff) moje ulubione rpg ;)to może dorobie mu sejmitary ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Dungeons and Dragons rządzi! Dorabiaj sejmitary ;) ... ostatni ołówek również bardzo dobry - gdzie uczyłaś się rysunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 LP bydgoszcz. masa, masa, i jeszcze raz masa roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 HAAAAA!!! Witam Siostrę, Pozdrawiam, Ściskam!!! Rad jestem niezmiernie że jesteś w końcu ;] Dobra konkrety - Tradycyjne jak zawsze chylę czoła i postęp widzę, co do digitalu zgadzam się z Siegmarem, teksturowanie git, zastanawiam się jak to zrobiłaś ;P trochę mniej mi się podoba lewa strona obrazka, jakaś jest chaotyczna i widać że pojechana na szybko i mechanicznie trochę, za to lewa połówka rządzi, jest to co istotne, ta swoboda która uwielbiam, klimacik się tworzy. Wrzucaj więcej digitali bo wiem że masz parę ;D Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 haha dzięki Brat;) Tak - lewa strona kuleje (prawie nic na niej nie widac)ale porządnie się przyłożę do niej - myślę że jeszcze dziś więc w niedziele wrzuce aktualke do tej pracki jak mi sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 a dziś pięciominutówka czyli nastrajam Was świątecznie ;) By undercover_ja at 2007-11-24 no i gosia By undercover_ja, shot with C765UZ at 2007-11-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mes.kalina Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Bydgoszcz? a u kogo dyplom/aneks robiłaś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 spec:Witkowska mal:Maciejewska. A ty też bydgoski plasstyk? chyba pierwsza klasa bo nie kojaże a skonczylam w tym tym roku...ps. Spoko portrecik naprawde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mes.kalina Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 portrecik bez zwyczajowych okularów, z inną fryzurą... czwarta klasa już ;) kurde, no ja też jakoś nie kojarzę, może dlatego że z ubiegłorocznych maturalnych to głównie olki, leszki, generalnie internat znałam ;) Ale zaraz, jak Ty u Witkowskiej robiłaś, to musiało być dwa lata temu, bo przecież ona chyba już w zesżłym roku odeszła... No łorewer, w każdym razie współczuję dyplomu u Witkowskiej, nie ma to jak Otto (mówi ta, co robi u Bojarskiej :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 a to też starocie By undercover_ja, shot with [url=http://profile.imageshack.us/camerabuy By undercover_ja at 2007-11-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 By undercover_ja, shot with C765UZ at 2007-11-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 tabletowe 3-minutówki na rozluźnienie ręki - niestety ze zdjec ale zczegos cwiczyc trzeba By undercover_ja at 2007-11-25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 mmmm, ostatnie szkice są świetne :) więcej takich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 twoje malarstwo RULES!!! ... z resztą zawsze było świetne ;] Myślę że mogę się jeszcze wiele od ciebie nauczyć, tak trzymaj. Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2007 dzięki masz fajnie ze zagladasz ;) a tu takie se jakies koncepciki na szybkosci o: By undercover_ja at 2007-12-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2007 no i speedzik 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Bydgosz zdominowała narodowy digital:) Jesli mogę się zapytać - który jesteś rocznik? Pracki zacne bardzo, czuć wielką wprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 Ja cie krece dzięki Biglebowsky ;) Co prawda nie dużo tego bo leń ze mnie ale myśle że powoli będzie się rozrastać. Rocznik '87. I bardzom rada za odwiedziny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 bardzo podoba mi sie malunek tej kobiety...dawno czegos tak dobrego nie widzialem... te bliki sa na wypasie :D..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 no hehe mi też sie podobały a profesorka mi ciązgle na głowie siedziała za te bliczki właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 kozy i potworki są świetne :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 no to malarstwo swietne, tam w bydgoszczy jakies dobre geny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 no ale to nie to samo co kiedyś. Kiedyś było coś z pasji i zaangażowania a teraz jest masówka. Tak mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Świetne kolory w ostatnim, podoba mi się. I ta gosia w tradycyjnych technikach tez fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 gosia bardzo ladna ostani swietne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 KOSMOS!!! Refka czy kogoś wymolestowałaś?? Nie no kolor i lekkość mnie miażdżą ;P Zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubziom Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 bardzo fajny szkic! choć można by jeszcze czymś uzupełnić kompozycję (jakiś snop światła np. co by spowodował większy kontrast gdzieś) i stopę kilkoma dodatkowymi plamami lepiej zbudować :) Ale najlepiej rób jak chcesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 jednak refka :) jakubziom - z tym snopem światła dobra myśl ale to miał być speed więc chyba wole się wziąć za coś nowego niż przy tym grzebać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 wyostrzył bym troche ten malunek...albo jakas czesc jej ciała...bo tak to troche sie to wszystko zlewa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi