Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam! Na początek wrzucam mój pechowy węglowy rysunek (został nieszczęśliwie podeptany, zalany i podarty ale się jeszcze jako tako trzyma) format ok 150x100 (troche go wykadrowałam na kompie.

minakh6.jpg

By undercover_ja at 2007-11-23

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 5,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na razie ostroznie napisze, ze jest bosko. Na slodzenie przyjdzie czas jak pokazesz cos wiecej ;)

Napisano

dobre! niezla kreska. jedynie razi troche takie samo potraktowanie portretu i tla. jak dlugo rysujesz? napiszesz cos wiecej?

Napisano
  • Autor

No więc pokazuje wiecej :) Tu właśnie pracka - już kilka ładnych godzin na nad nią spędziłam - troche wolno mi to wszystko idzie bo photoshopa nie mam za bardzo opanowanego a tym bardziej Crl paintera. cały czas mi coś nie pasuje. Wiem że jezcze jej sporo brakuje i pewnie musze bardziej zdefiniować tło i chyba z tą postacią jest coś nie tak. W każdym razie zamierzam poświęcić jej najbliższy weeken więc zanim zacznę grzebać to bardzo mile widziane komenty i może jakieś rady macie.

jaskiniafd0.jpg

By undercover_ja at 2007-11-23

witkowski->no dzieki :) tło - racja. moze kiedyś poprawie. Pracke robiłam jakieś pół roku temu. Od tamtej pory nie zrobiłam nic aż do teraz (leń!) ale teraz zaczynam szlifować digital. Rysuje tak hmm...no - troche podstawówka - takie bazgrolenie, gimnazjum (już cośtam wychodziło) no a po liceum - no to jest właśnie po liceum czyli jakies eee...o kurde....jakieś 7-8 lat z przerwami

Napisano
  • Autor

aha no i wysylam male zblizenie na czlowieczka. przy kolorowaniu troche mi sie forma zgubiła...hmm mże to przez te włosy też. chyba zrobie go odpoczatku bo jakis taki... za bbardzo wymemłany i przeżuty...

Napisano

Podoba mi się teksturowanie tła ... Robisz to odważnie. Jaskiniowy klimat się tworzy ... Drizztem mi zalatuje. Masz jakiś pomysł na kontynuację? Czekam aż coś więcej się z tego wyłoni! Pierwszy węgiel bardzo obiecujący, a te brudy na nim tylko dodają mu charakteru.

Napisano
  • Autor

Siegmar -> no jak tak patrze to faktycznie drizzt hehe może to podświadome bo baldur to (oprócz ff) moje ulubione rpg ;)to może dorobie mu sejmitary ;)

Napisano

Dungeons and Dragons rządzi! Dorabiaj sejmitary ;) ... ostatni ołówek również bardzo dobry - gdzie uczyłaś się rysunku?

Napisano

HAAAAA!!! Witam Siostrę, Pozdrawiam, Ściskam!!! Rad jestem niezmiernie że jesteś w końcu ;] Dobra konkrety - Tradycyjne jak zawsze chylę czoła i postęp widzę, co do digitalu zgadzam się z Siegmarem, teksturowanie git, zastanawiam się jak to zrobiłaś ;P trochę mniej mi się podoba lewa strona obrazka, jakaś jest chaotyczna i widać że pojechana na szybko i mechanicznie trochę, za to lewa połówka rządzi, jest to co istotne, ta swoboda która uwielbiam, klimacik się tworzy. Wrzucaj więcej digitali bo wiem że masz parę ;D Pozdrawiam!!!

Napisano
  • Autor

haha dzięki Brat;) Tak - lewa strona kuleje (prawie nic na niej nie widac)ale porządnie się przyłożę do niej - myślę że jeszcze dziś więc w niedziele wrzuce aktualke do tej pracki jak mi sie uda

Napisano
  • Autor

spec:Witkowska mal:Maciejewska. A ty też bydgoski plasstyk? chyba pierwsza klasa bo nie kojaże a skonczylam w tym tym roku...ps. Spoko portrecik naprawde ;)

Napisano

portrecik bez zwyczajowych okularów, z inną fryzurą... czwarta klasa już ;)

kurde, no ja też jakoś nie kojarzę, może dlatego że z ubiegłorocznych maturalnych to głównie olki, leszki, generalnie internat znałam ;)

Ale zaraz, jak Ty u Witkowskiej robiłaś, to musiało być dwa lata temu, bo przecież ona chyba już w zesżłym roku odeszła... No łorewer, w każdym razie współczuję dyplomu u Witkowskiej, nie ma to jak Otto (mówi ta, co robi u Bojarskiej :/)

Napisano

twoje malarstwo RULES!!! ... z resztą zawsze było świetne ;] Myślę że mogę się jeszcze wiele od ciebie nauczyć, tak trzymaj. Pozdrawiam ;D

Napisano

Bydgosz zdominowała narodowy digital:)

Jesli mogę się zapytać - który jesteś rocznik?

Pracki zacne bardzo, czuć wielką wprawę.

Napisano
  • Autor

Ja cie krece dzięki Biglebowsky ;) Co prawda nie dużo tego bo leń ze mnie ale myśle że powoli będzie się rozrastać. Rocznik '87. I bardzom rada za odwiedziny ;)

Napisano
  • Autor

no hehe mi też sie podobały a profesorka mi ciązgle na głowie siedziała za te bliczki właśnie

Napisano
  • Autor

no ale to nie to samo co kiedyś. Kiedyś było coś z pasji i zaangażowania a teraz jest masówka. Tak mi się wydaje...

Napisano

Świetne kolory w ostatnim, podoba mi się.

I ta gosia w tradycyjnych technikach tez fajna.

Napisano

KOSMOS!!! Refka czy kogoś wymolestowałaś?? Nie no kolor i lekkość mnie miażdżą ;P Zazdroszczę!

Napisano

bardzo fajny szkic! choć można by jeszcze czymś uzupełnić kompozycję (jakiś snop światła np. co by spowodował większy kontrast gdzieś) i stopę kilkoma dodatkowymi plamami lepiej zbudować :) Ale najlepiej rób jak chcesz :)

Napisano
  • Autor

jednak refka :) jakubziom - z tym snopem światła dobra myśl ale to miał być speed więc chyba wole się wziąć za coś nowego niż przy tym grzebać :)