Skocz do zawartości

Speedpainting 23: Autoportret z lustra 49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Speedpainting 23: Autoportret z lustra

• witkowski
      7
    • :PiechI:
      0
    • purple
      3
    • undercover
      15
    • mrozik26
      0
    • leander
      3
    • mes.kalina
      11
    • ortheza
      0
    • miriam
      1
    • Master Kiełbaster
      6
    • Thx
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Zapraszamy do glosowania na swojego faworyta/faworytke.

witkowski

autotmpagugz7.jpg

:PiechI:

57copy.png

purple

japortreted0.jpg

undercover

mojeportretosei9.jpg

mrozik26

autoportretwk0.jpg

leander

leander-389-autococacola.jpg

mes.kalina

self1fm3.jpg

ortheza

auto1m.jpg

miriam

selfportraityl6.jpg

Master Kiełbaster

mkgu3.jpg

Thx

2004983994864911948_rs.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witkowski kurna, troszku popsules swietna pierwsza wersje i zupelnie mnie wybiles z glosowania na ciebie, sorry :P Glos oddaje na debiutantke bo patrzy jakos tak zawadiacko na mnie :P

Napisano

undercover za expresje...choc wachałem sie z perpl..za...hmmm chyba prawdziwosc duszy i klasyczny motyw kobiecy:D

Napisano

a tam gadanie. fakty sa takie ze pracka witkowskiego jest najlepsza,jezeli rozpatrywac by ja w kategorii autopotret- swietne swiatelko, fajne brushe,mozna sie spodziewac ze raczej 100%podobienstwo. Takze tu idzie moj glos

Napisano

omen: hmm tez sadzilem ze pojdzie pierwsza wersja. tak stoi w regulaminie. nastepnym razem dorobie opis zeby nie bylo watpliwosci.

moj glos na undercover. Bardzo mi sie podoba zadziorna poza. w ogole ciekawy plakatowy wyraz sie pojawil.

kalina tez super. mysle ze warto by bylo troche zroznicowac kolor w samej twarzy. tlo jest niezle rozmalowane a portret odrobine za bardzo wyrysowany... wydaje mi sie ze na policzku albo na szyi powinno pojawic sie chlodne swiecenie.

Napisano
  • Autor

Po dlugim zastanowieniu oddaje moj glos na kamil.ochel

omen: hmm tez sadzilem ze pojdzie pierwsza wersja. tak stoi w regulaminie. nastepnym razem dorobie opis zeby nie bylo watpliwosci.

Troche sie rozpedzilem wrzucajac prace, sorry.

Po konsultacji i zgodzie witkowskiego, wrzucam poprzednia wersje portretu i przepisuje liczbe punktow, ktora juz zdobyl. Zapewne nie zmieni to juz ukladu glosow, ale mysle, ze ma to jakis sens. Sorry za pomylke i zamieszanie.

Napisano

witkowski super, ale rozwalil mnie Master Kiełbaster, wiec tym razem technika idzie na bok :-) rotfl.

Napisano

witkowski -możemy się potargować - ty mi fundniesz wille z basenem a ja ci oddam kilka punktów a jak dorzucisz porszaka to może nawet wszystkie ;) ;) ;)

Napisano

dziękuję za głosy :)

A teraz szybko szybko ze szkolnego kompa, bo trzeba galopować do pracowni metalu:

leander , bo generalnie mam mały odchył, jeśli idzie o wydłużenia i ogólną 'ikonowatość'.

Napisano

git :) , i ja się dołączyłem do sukcesu 11-tki