Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka

No to tak model Lukasza Stanka (sry niemam L z kreskom -.-), render mój... na dniach dojdzie jeszcze pare shotów jak znajde chwilke.

5copyfo8.th.jpg2finieshedlk0.th.jpg5copyit7.th.jpg8copyah8.th.jpg7copywp9.th.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

daj trochę felgom poświecić :D i na tarcze brushed metal można by dać. i screen ze studia plx :D fajnie byloby tez zobaczyć render z tyłu, bo niektóre czasem są bardzo fajne ;)

Napisano

a mi sie lakier nie podoba, nie wiem czy on cokolwiek odbija i czy jest fizycznie poprawny... jesli o model chodzi to rzucil mi sie w oczy jeden blad, mianowicie ten kolo lusterka, tak to modelik ladny

Napisano

Yo. :]

ReflectVision, Master Kiełbaster - Tnx za laka ;] co do materiałów to morze jakaś sugestja jak tylko ''reszta materiałów do poprawy'' ? (P.s wiem że tylne lampy leżom.. ale taki model i nie chciało mi sie textur robić w ps... mało czasu ;x)

trosiek- hehe tnx, render z tylu wczoraj dałem... ale czemu go dziś nie widzę to jest tylko ... ?? Brusked metal na tarczach jest... ale chyba bumpa skopałem ;c

pecet- Lakier niema bluru :] tak z maxa wyszło w ps tylko podkontrastowalem i powalczyłem chwilkę z kolorystykom.

JohnZi- ah te lakiery... lakier jest prosty, fizycznie pewnie nie jest poprawny ale co chcesz zobaczyć pigmenty? o.O Co do odbić to podglądałem profesjonalne(chyba :d) studia z tom bryczkom to nie widziałem zbytnio skupionych odbić światła... więc u siebie też tak zrobiłem :] ( w zasadzie to studio to było pod inną bryczkę robioną ale mniejsza oto :])

Tnx za komenty :]

Napisano

Z tego co wiem to koła sie średnio o 30 stopni skręcają a na 2 renderze jak na moje oko jest z 50, wygląda to nieciekawie.

Wiem że model nie Twoj ale teraz po dodaniu lakieru gdzieniegdzie wychodzą cechy darmowych modeli:D

Ogolnie pozytywnie jak na moje niedoświadczone oko.

Napisano
fizycznie pewnie nie jest poprawny ale co chcesz zobaczyć pigmenty? o.O Co do odbić to podglądałem profesjonalne(chyba :d) studia z tom bryczkom to nie widziałem zbytnio skupionych odbić światła... więc u siebie też tak zrobiłem :]
nie chodzi tu o pigmenty, tylko o to że w normalnym lakierze np. lusterko by się wyraźnie odbijało, a u Ciebie jest ono zblurowane, na zdjęciach studyjnych rzeczywiście są raczej miękkie odbicia ale to zasługa samego studia, a nie lakieru. Co do samego modelu to ma troche niezgodności, przedewszystkim dziwne lampy
Napisano

Pecet - Po nogach całować! :P to teraz wiem co jest źle :] na to konto zarzucam nowy render + studio ... hope you gona love it ! :D

Skateforlife - Thenx :]

ReflectVision - lak wyszedl swietnie, reszta materialow do poprawy :PPPPPPPPPPP

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności