D4D4L Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Siemka No to tak model Lukasza Stanka (sry niemam L z kreskom -.-), render mój... na dniach dojdzie jeszcze pare shotów jak znajde chwilke.
ReflectVision Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 lak wyszedl swietnie, reszta materialow do poprawy
pecet Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 niby ładnie, ale lakier nie powinien być zblurowany
Master Kiełbaster Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 lak wyszedl swietnie, reszta materialow do poprawy
trosiek Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 daj trochę felgom poświecić :D i na tarcze brushed metal można by dać. i screen ze studia plx :D fajnie byloby tez zobaczyć render z tyłu, bo niektóre czasem są bardzo fajne ;)
JohnZi Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 a mi sie lakier nie podoba, nie wiem czy on cokolwiek odbija i czy jest fizycznie poprawny... jesli o model chodzi to rzucil mi sie w oczy jeden blad, mianowicie ten kolo lusterka, tak to modelik ladny
D4D4L Napisano 28 Listopad 2007 Autor Napisano 28 Listopad 2007 Yo. :] ReflectVision, Master Kiełbaster - Tnx za laka ;] co do materiałów to morze jakaś sugestja jak tylko ''reszta materiałów do poprawy'' ? (P.s wiem że tylne lampy leżom.. ale taki model i nie chciało mi sie textur robić w ps... mało czasu ;x) trosiek- hehe tnx, render z tylu wczoraj dałem... ale czemu go dziś nie widzę to jest tylko ... ?? Brusked metal na tarczach jest... ale chyba bumpa skopałem ;c pecet- Lakier niema bluru :] tak z maxa wyszło w ps tylko podkontrastowalem i powalczyłem chwilkę z kolorystykom. JohnZi- ah te lakiery... lakier jest prosty, fizycznie pewnie nie jest poprawny ale co chcesz zobaczyć pigmenty? o.O Co do odbić to podglądałem profesjonalne(chyba :d) studia z tom bryczkom to nie widziałem zbytnio skupionych odbić światła... więc u siebie też tak zrobiłem :] ( w zasadzie to studio to było pod inną bryczkę robioną ale mniejsza oto :]) Tnx za komenty :]
FF Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 Z tego co wiem to koła sie średnio o 30 stopni skręcają a na 2 renderze jak na moje oko jest z 50, wygląda to nieciekawie. Wiem że model nie Twoj ale teraz po dodaniu lakieru gdzieniegdzie wychodzą cechy darmowych modeli:D Ogolnie pozytywnie jak na moje niedoświadczone oko.
Predator Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 lakier bardzo reprezentacyjny , jednak tak jak wyzej reszta materialow do poprawy.
pecet Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 fizycznie pewnie nie jest poprawny ale co chcesz zobaczyć pigmenty? o.O Co do odbić to podglądałem profesjonalne(chyba :d) studia z tom bryczkom to nie widziałem zbytnio skupionych odbić światła... więc u siebie też tak zrobiłem :] nie chodzi tu o pigmenty, tylko o to że w normalnym lakierze np. lusterko by się wyraźnie odbijało, a u Ciebie jest ono zblurowane, na zdjęciach studyjnych rzeczywiście są raczej miękkie odbicia ale to zasługa samego studia, a nie lakieru. Co do samego modelu to ma troche niezgodności, przedewszystkim dziwne lampy
Skateforlife Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 Fajnie wszystko tylko w niektorych miejscach jakies dziwne zalamania .Lakier faktycznie sliczny :D.Troche swiatla tylne mi nie pasuja ale ok siwtnie ogolnie :S.
JohnZi Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 pecet wyjales mi to prosto z ust:) to chcialem wlasnie zaznaczyc:)
!Ewert Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 lak wyszedl swietnie, reszta materialow do poprawy
ReflectVision Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 ile osob jeszcze skopiuje moja wypowiedz ? ;p
D4D4L Napisano 29 Listopad 2007 Autor Napisano 29 Listopad 2007 Pecet - Po nogach całować! :P to teraz wiem co jest źle :] na to konto zarzucam nowy render + studio ... hope you gona love it ! :D Skateforlife - Thenx :] ReflectVision - lak wyszedl swietnie, reszta materialow do poprawy :PPPPPPPPPPP
torm Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 jak dla mnie bomba :) tylko, że ... hmmm... co to jest Audo ?;)
Kedzior Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 ... hmmm... co to jest Audo ?;) no wlasnie :P ? po za tym gratki
D4D4L Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 no wlasnie :P ? po za tym gratki O to chyba trzeba zapytać autora modelu ;] pana Lukasza Stanka :) p.s tnx :)
Rekomendowane odpowiedzi