Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Siemka

No to tak model Lukasza Stanka (sry niemam L z kreskom -.-), render mój... na dniach dojdzie jeszcze pare shotów jak znajde chwilke.

5copyfo8.th.jpg2finieshedlk0.th.jpg5copyit7.th.jpg8copyah8.th.jpg7copywp9.th.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

daj trochę felgom poświecić :D i na tarcze brushed metal można by dać. i screen ze studia plx :D fajnie byloby tez zobaczyć render z tyłu, bo niektóre czasem są bardzo fajne ;)

Napisano

a mi sie lakier nie podoba, nie wiem czy on cokolwiek odbija i czy jest fizycznie poprawny... jesli o model chodzi to rzucil mi sie w oczy jeden blad, mianowicie ten kolo lusterka, tak to modelik ladny

Napisano
  • Autor

Yo. :]

ReflectVision, Master Kiełbaster - Tnx za laka ;] co do materiałów to morze jakaś sugestja jak tylko ''reszta materiałów do poprawy'' ? (P.s wiem że tylne lampy leżom.. ale taki model i nie chciało mi sie textur robić w ps... mało czasu ;x)

trosiek- hehe tnx, render z tylu wczoraj dałem... ale czemu go dziś nie widzę to jest tylko ... ?? Brusked metal na tarczach jest... ale chyba bumpa skopałem ;c

pecet- Lakier niema bluru :] tak z maxa wyszło w ps tylko podkontrastowalem i powalczyłem chwilkę z kolorystykom.

JohnZi- ah te lakiery... lakier jest prosty, fizycznie pewnie nie jest poprawny ale co chcesz zobaczyć pigmenty? o.O Co do odbić to podglądałem profesjonalne(chyba :d) studia z tom bryczkom to nie widziałem zbytnio skupionych odbić światła... więc u siebie też tak zrobiłem :] ( w zasadzie to studio to było pod inną bryczkę robioną ale mniejsza oto :])

Tnx za komenty :]

Napisano

Z tego co wiem to koła sie średnio o 30 stopni skręcają a na 2 renderze jak na moje oko jest z 50, wygląda to nieciekawie.

Wiem że model nie Twoj ale teraz po dodaniu lakieru gdzieniegdzie wychodzą cechy darmowych modeli:D

Ogolnie pozytywnie jak na moje niedoświadczone oko.

Napisano
  Cytat
fizycznie pewnie nie jest poprawny ale co chcesz zobaczyć pigmenty? o.O Co do odbić to podglądałem profesjonalne(chyba :d) studia z tom bryczkom to nie widziałem zbytnio skupionych odbić światła... więc u siebie też tak zrobiłem :]
nie chodzi tu o pigmenty, tylko o to że w normalnym lakierze np. lusterko by się wyraźnie odbijało, a u Ciebie jest ono zblurowane, na zdjęciach studyjnych rzeczywiście są raczej miękkie odbicia ale to zasługa samego studia, a nie lakieru. Co do samego modelu to ma troche niezgodności, przedewszystkim dziwne lampy
Napisano

Fajnie wszystko tylko w niektorych miejscach jakies dziwne zalamania .Lakier faktycznie sliczny :D.Troche swiatla tylne mi nie pasuja ale ok siwtnie ogolnie :S.

Napisano
  • Autor

Pecet - Po nogach całować! :P to teraz wiem co jest źle :] na to konto zarzucam nowy render + studio ... hope you gona love it ! :D

Skateforlife - Thenx :]

ReflectVision - lak wyszedl swietnie, reszta materialow do poprawy :PPPPPPPPPPP

Napisano

jak dla mnie bomba :) tylko, że ... hmmm... co to jest Audo ?;)

Napisano
  • Autor
  Kedzior napisał:
no wlasnie :P ? po za tym gratki

O to chyba trzeba zapytać autora modelu ;] pana Lukasza Stanka :)

p.s tnx :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.