slayer2004 Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Kolejny polski samolot. Tym tazem padło na Karasia :). Jeżeli chodzi o kadłub, zostało kilka pierdółek do dorobienia. Przede mną kabina... bedzie troche dłubania ;p. Potem mapowanie i textury, standart. Koniec ( wiecej renderów w ostatnim poscie )
RK Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Strasznie fajny. Też go kiedyś robiłem w low poly (na zamówienie) ale Twoje skrzydła są o wiele lepiej rozegrane.
slayer2004 Napisano 12 Marzec 2008 Autor Napisano 12 Marzec 2008 Dobra, odgrzebuje .... Sesja dawno skonczona, problemy z kompem załatwoine, wiec biore sie za Karasia ;) Model uwazam za skonczony. Teraz mapowanie ( jezu jak tego nie lubie ;p ) i textury :)
slayer2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Napisano 17 Kwiecień 2008 Ok, pewnie i tak nikt tego nie zauważy, ale cóż... znalazłem chwilke czasu i wznowiłem dłubanie przy Karasiu... Diffise prawie skonczony, potem reszta mapek. narazie tyle.
_michal Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 Podział blach zbyt mocny. W prawdziwym samolocie z takiej odległości linii podziału blach byś prawie nie widział, tu masz grube czarne krechy, IMHO to dyskwalifikuje całą texturę koloru.
slayer2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Napisano 17 Kwiecień 2008 Mowie ze diff prawie skonczony. Podział blach jest widoczny, bo nie ma jeszcze bumpa. Poprawione bedzie oprocz tego kilka innych detali...
Eric_Draven Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 dobre jest! nie pasuje mi jedynie kolor wydrapań/zadrapań, na kolorze powinien być dużo ciemniejszy a tylko na specu podkrecony. no i za dużo chodź rozumiem że po prostu chciałeś zaszaleć z detalem
Reanimator Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Zacnie:) Zastanawia mnie tylko ilosc detalu pod kadlubem, czy to nie poly, ktore mozna bylo przeznaczyc na uzdatnienie tej lepiej widocznej czesci. P.S. Proponuje dodac ostatteczny screen do pierwszego posta.
slayer2004 Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Tam pod kadłubem nie ma wiele detalu. Specjalnie starałem sie oszczedzic kilka poly i wrzucic je np. do kabiny ;]
Kuba Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Bardzo fajny samolocik, ładnie się prezentuje.
Rekomendowane odpowiedzi