mateusz_s Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 czesc wszystkim, to moja nowa grafika, nazwalem ja The Final Swimming Test. chodzilo mi zeby pokazac, ze rybki sa nieco zaciekawione/wystraszone tym ze w jakis sposob ktos mogl by je "przypadkiem" wrzucic do kibleka stojacego na przeciw :) sugeruje to tez tytul obrazka ... ale chyba gdzies to sie zgubilo w tym obrazku, poczatkowo akwarium mialo stac na sedesie, ale troche lipnie to wygladalo... :-( 3ds + vray finalna rozdzielczosc: 800x600 czas liczenia: 3 godz. (na srednim kompie) pozdrawiam miłego dnia 1
piksar Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 nie mam pytań, niezłe zdjęcie proszek odrobinę lewituje - poza tym rewelacja
NV Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 mateusz_s: Eee nie popisuj się że masz aparat cyfrowy ;) PS: Świetne , świetne i jeszcze raz świetne.
Altus Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Ladnie, realistycznie, fajny detal i shadery :) bardzo pozytywnie
JohnZi Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 no rzeczywiscie, realizm uzyskales:) tylko na kibelku sie bardzo swiatlo odbija
carlosss Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 no kurde niezła fota wyszła ;] naprawdę bardzo ładnie :)
Skateforlife Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 OO super realistycznie :D.Proszek lewituje jak juz wspomniano i te odbicia z "konturami" sa dziwne :D.Ale realizm zaje**STY!!!!!!!!!!!!!!!!
Beatou Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 myślę że papier jest w ciężko dostępnym miejscu i włączniki światł w dziwnym ;) ale posa tym niesamowity realizm :D szkod że nie jakaś ciekawsza scena tylko taki prl-project XD
Temporal Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 czy mi sie zdaje czy ta umywalka sie wbila?
Georgas Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 super, fajnie że ktoś w końcu zrobił normalną łazienkę :)
mateusz_s Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 No czasem jest problem z sięgnieciem po papier ;p ale daje rade
Johny Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Ladnie, ale akwarium na pralce to chyba przesada :) Co te rybki musza czuc podczas wirowania...?
Master Kiełbaster Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 SSS by się przydał na ceramice i rybkach :P
mateusz_s Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Napisano 10 Grudzień 2007 no tak szczerze mowiac, to nie umiescilem tego akwarium ot tak sobie :) chodzilo mi zeby pokazac, ze rybki sa nieco zaciekawione/wystraszone tym ze w jakis sposob ktos mogl by je "przypadkiem" wrzucic do kibleka stojacego na przeciw :) sugeruje to tez tytul obrazka ... ale chyba gdzies to sie zgubilo w tym obrazku, poczatkowo akwarium mialo stac na sedesie, ale troche lipnie to wygladalo... :-(
kannu Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 serwus :) bardzo fajne :) Wydaje mi sie, że wszystko odrobine za mocno błyszczy. Akwarium jest absolutnie nietrafione. Po pierwsze od dawna wiadomo, że okrągłych akwarów nie nalezy stosować , bo ryby głupieją . A po drugie , pomijając kształt, pralka i łazienka to nie miejsce dla rybek. Można było tam postawić kompa lub telewizor. Jak wywaliłbyśrybki, to wszystko byłoby OK. pozdrawiam i życze powodzenia :)
DonKichot Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 grafika bardzo realistyczna ! ale nawet Einstein by się nie domyślił że te rybki boją się wpadnięcia do kibla :), mnie one skojarzyły się jako ozdoba łazienki, choć miejsce nie za bardzo bo przy wirowaniu mogły by dostać choroby morskiej :P ale sama grafika jest super !
mort Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 pracka dobra, ale kompozycja zupełnie nie trafiona, w ogóle nie ilustruje pomysłu. jak na pracę z treścią- za dużo się dzieje, słaba kompozycja, przegadane ;] jak na viz- bdb ogólnie wrażenie pozytywne pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi