Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No to chyba tytuł wszystko wyjaśnia. Krótka piłka "uliczka" na dzikim zachodzie i dwóch rewolwerowców. Pojedynek w samo południe.

na razie tyle. Dziś po powrocie z pracy biorę się za robotę.

I jak zwykle powodzenia to all of you guys :)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witaj - powodzenia w boju ! tez kiedys chciałem zrobic taką grafę - mam nawet koncept :)

Napisano

to może być interesujące, tym bardziej jeśli myślisz nad scenerią do pojedynku w stylu zachodu... np. saloon ?

Napisano

Też miałem podobny pomysł ale zrezygnowałem bo nie lubię westernów :D ale jeśli Ty lubisz takie klimaty to powodzenia :D

Napisano
  • Autor

No cóż założyłem wątek to teraz muszę za to beknąć. Czeka was w tej chwili mały slide show. Jest to efekt dwóch dni pracy czyli około 30h przy kompie (a co lubię to :) ) Wykonana jest prawie cała postać jednego z rewolwerowców. Całość już zmapowana więc nie ma strachu, ze o czymś zapomniałem. Teksturki na modelu są bardzo wstępne więc nie krzyczeć, wogóle zastanawiam się, czy przypadkiem nie zrezygnować z map na rzecz czystego koloru, ale jeszcze mam czas żeby się nad tym zastanowić.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Lecę dalej z tym koksem. poprawiłem tekstury i zmieniłem mapwanie koszuli.

Napisano

Hmm narazie to wygląda dość "low poly", buty z ostrogami nie byłyby bardziej odpowiednie?

pasek mi się podoba ,ale też nie jestem pewien czy pasuje ,możesz pokazać refki ?:)

pozdrawiam ,keep working :D

Napisano

Czy głowa nie jest odrobinę za duża ? Może ja mam jakieś złudzenie ale trochę tak mi się wydaje. Bardzo fajny, klasyczny temat- jeszcze muzyka Morricone i będzie komplet

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.