Simple_man Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 No to chyba tytuł wszystko wyjaśnia. Krótka piłka "uliczka" na dzikim zachodzie i dwóch rewolwerowców. Pojedynek w samo południe. na razie tyle. Dziś po powrocie z pracy biorę się za robotę. I jak zwykle powodzenia to all of you guys :)
jaras Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 witaj - powodzenia w boju ! tez kiedys chciałem zrobic taką grafę - mam nawet koncept :)
Orangegraphics Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 super pomysł. standard a jednak duże pole do manerwu. powodzenia.
floo Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 to może być interesujące, tym bardziej jeśli myślisz nad scenerią do pojedynku w stylu zachodu... np. saloon ?
Simple_man Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Napisano 13 Grudzień 2007 Jaras to podziel się konceptem, bo ja narazie mam pustkę w głowie i błądzę po omacku :)
Beatou Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Też miałem podobny pomysł ale zrezygnowałem bo nie lubię westernów :D ale jeśli Ty lubisz takie klimaty to powodzenia :D
Simple_man Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 No cóż założyłem wątek to teraz muszę za to beknąć. Czeka was w tej chwili mały slide show. Jest to efekt dwóch dni pracy czyli około 30h przy kompie (a co lubię to :) ) Wykonana jest prawie cała postać jednego z rewolwerowców. Całość już zmapowana więc nie ma strachu, ze o czymś zapomniałem. Teksturki na modelu są bardzo wstępne więc nie krzyczeć, wogóle zastanawiam się, czy przypadkiem nie zrezygnować z map na rzecz czystego koloru, ale jeszcze mam czas żeby się nad tym zastanowić.
Simple_man Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 no i ciąg dalszy walki weekendowej.
Simple_man Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 Dzięki za komentarze. Lecę dalej z tym koksem. poprawiłem tekstury i zmieniłem mapwanie koszuli.
peterr Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Hmm narazie to wygląda dość "low poly", buty z ostrogami nie byłyby bardziej odpowiednie? pasek mi się podoba ,ale też nie jestem pewien czy pasuje ,możesz pokazać refki ?:) pozdrawiam ,keep working :D
RK Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Czy głowa nie jest odrobinę za duża ? Może ja mam jakieś złudzenie ale trochę tak mi się wydaje. Bardzo fajny, klasyczny temat- jeszcze muzyka Morricone i będzie komplet
Rekomendowane odpowiedzi