Kimmi Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 Mi też jakoś nie pasuje te HDR, może się z tym pobawię jak skończę studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Calosc super jak dla mnie tylko ten obiektyw...trzeba go dopracowac i troche za jasno wewnatrz obiektywu jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Przedstawiam prawie ostateczną wersję pierwszego ujęcia (w planie mam trzy): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Kawał dobrej roboty!! Podziwiac i plakac :) Wymiatasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Tylko spróbuj zostawić takie brzydkie studio... :f Refleksy ładne, ale tło nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Nie no, naprawdę elegancko - obiektyw kapitalnie wyszedł - dużo lepiej niz poprzedni. Teraz pozostało tylko studyjko i będzie git. A tak BTW to gdzie to okienko w studiu, co się tak odbija w obiektywie?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Ze studiem jeszcze coś zrobię, ale narazie nie mam wizji:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 ja bym to widzial na jasnym najlepiej białym tle (takie moje skromne zdanie:D) reszta super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Bardzo fajne :) a jak zrobiles material na tym pokretle? ze tak fajnie odbija ta plaska scianka? to jest textura? czy jakos specyficznie to jest rozwiazane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Niewiem czy chodzi Ci o ten element, ale na to aluminiowe pokrętło nałożyłem zwykły materiał aluminum, a za ten efekt odpowiedzialna jest pofalowana powierzchnia. Zrobiłem pofalowaną linię (1) i obróciłem ją lathem (2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Oto kolejny renderek. Tym razem z innej perspektywy. Nadal nie potrafię nic wymyślić ze studiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 rispect! bardzo mi się podoba taki techniczny, detaliczny modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 studio nadal mi bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 no niezly model...szacuneczek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Spróbuj coś w podobnym stylu: link link2 link3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Spróbuję zrobić coś na jasnym tle, żeby kamerka się wyróżniała, i cos ciemnego, bardziej klimatycznego. Jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Nie przypuszczałem, że będę miał takie problemy ze studiem;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Niewiem czy chodzi Ci o ten element, ale na to aluminiowe pokrętło nałożyłem zwykły materiał aluminum, a za ten efekt odpowiedzialna jest pofalowana powierzchnia. Zrobiłem pofalowaną linię (1) i obróciłem ją lathem (2). a to ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Dokladnie o ten element mi chodzilo :) nie przypuszczalem ze w ten sposob mozna uzyskac ten efekt :) heh wielkie dzieki, napewno sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Zrobiłem kolejne dwie wersje, ale nie wiem która jest lepsza. Ten postrzępiony ekran to wynik zabawy z gumką w photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Drugi renderek stanowczo lepszy, jasne tło uwydatnia detale. Super Ci wyszło. Nie podoba mi się tylo to białe "coś" pod przełącznikiem, nie wiem co to jest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Nie wiem o któe białe chodzi, ale ten cylinder w środkowej części kamery będzie aluminiowy, tylko muszę go osobno wyrenderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Właśnie o to mi chodziło. Poza tym troszkę za ostro chyba odbija się światło w tej "szybce" na końcu kamery (za napisem HDV), ale to nie błąd, w rzeczywistości też pewnie by się tak odbijało. Nie podoba mi się tylko to że przez to odbicie nie widać tego co pod "szybką". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Właśnie poprawiam tę szybkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Świetna praca. Kimmi rispekt :) jedyne czego się moge czepić to obraz na ekraniku i za mało szeroki napis "Sony" nad "HDV". Drugi render wygląda prawie jak foto gdyby nie przejarane pokrętło (to aluminiowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 super rendery!!!! w pierwszym fajne odbicie w stole ale za dziwne tło jeszcze dodać jakieś elementy wnętrza i nikt nie pozna że to render wiem że kamera jest fajna bo mam taką w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 jest kozacko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Już skończyłem prace nad tą kamerą. Efekt możecie zobaczyć w Finished Works. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Nie wiem czy tam trafie do finished , ale z tego co tu pokazałes to gratuluje ukończenia projektu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi