imprecis Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Zamierzam kupić siostrze jakąś grę pod choinkę, ale się na tym totalnie nie znam. Siostra gra w gry pokroju Simsów, Catzy, SimCity, Zoo Tycon itd. Czyli we wszystko gdzie są jakieś zwierzaki, czy też w gry o zakładaniu rodziny. Pamiętam, że kiedyś też grała w Raymana, więc gra tego pokroju też byłaby dobra. Co do ceny to nie mam żadnych limitów. Co doradzicie ? EDIT - te gry co wymieniłem jako przykłady to siostra ma je ze wszystkimi dodatkami, więc one nie wchodzą w grę ;) EDIT - co do tytułów gier to raczej nie wchodzą w grę tytuły po 20-30zł, tak co najmniej żeby te 70zł gra kosztowała ;) Wiem, że często jakość nie idzie z ceną, ale chciałbym więcej na siostrę wydać :)
DraB Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Crysis :) A tak serio - Rayman 3, Zoo Tycon 2?
illy Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 The Sims? Aha gra juz w to, w sumie do tego jest pelno dodatkow.
Dirk Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Zoo Tycoon jest fajne:) Może Rollercoaster Tycoon 2 lub 3? Rayman 4 też jest:)
floo Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Kangurek Kao, są różne postacie, jednak czy to się będzie nadawać(czy jej się to spodoba), trzeba ściągnąć demko... ;)
imprecis Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Napisano 22 Grudzień 2007 Te gry co wymieniłem to siostra ma te gry ze wszystkimi dodatkami, więc one nie wchodzą w grę :P Co do tytułów gier to raczej nie wchodzą w grę tytuły po 20-30zł, tak co najmniej żeby te 70zł gra kosztowała Wiem, że często jakość nie idzie z ceną, ale chciałbym więcej na siostrę wydać. Na razie sensownie wygląda pakiet 10-lecia Raymana(ok 70zł), ale nie wiem czy go dostanę w sklepie, więc szukam alternatywy :) Fr3d3k - rozumiem, że to żart :P
RA Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Może Lego Star Wars. Ponoc zabawne. http://www.komputronik.pl/Gry_i_edukacja/Gry_na_PC/familijne/LEGO_Star_Wars_PC_/pelny,id,18343/ http://www.komputronik.pl/Gry_i_edukacja/Gry_na_PC/przygodowe/Lego_Star_Wars_II_The_Original_Trilogy_PL_PC_/pelny,id,33313/
arcade Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Lego Star Wars są spoko, zwłaszcza na Wii to był hicior :] Myślę że bardzo dobrą grą byłaby Viva Pinata - skoro lubi zwierzątka i takie tam: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=9826 Możesz też zastanowić się nad Harrym Potterem, no ale to tylko jeżeli jest fanką, bo te gry generalnie nie rządzą ;)
.jacek Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 zdecydowanie VIVA PINATA, symulator ogrodu i życia wszystkich mieszkających tam zwierzątek Naprawde polecam, sam sie wciagnalem na ladnych pare godzin. Swietna grafika, sama gra tez nieglupia i propaguje dobre zachowania;)
Rekomendowane odpowiedzi