Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zamierzam kupić siostrze jakąś grę pod choinkę, ale się na tym totalnie nie znam. Siostra gra w gry pokroju Simsów, Catzy, SimCity, Zoo Tycon itd. Czyli we wszystko gdzie są jakieś zwierzaki, czy też w gry o zakładaniu rodziny. Pamiętam, że kiedyś też grała w Raymana, więc gra tego pokroju też byłaby dobra. Co do ceny to nie mam żadnych limitów. Co doradzicie ?

EDIT - te gry co wymieniłem jako przykłady to siostra ma je ze wszystkimi dodatkami, więc one nie wchodzą w grę ;)

EDIT - co do tytułów gier to raczej nie wchodzą w grę tytuły po 20-30zł, tak co najmniej żeby te 70zł gra kosztowała ;) Wiem, że często jakość nie idzie z ceną, ale chciałbym więcej na siostrę wydać :)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

The Sims?

Aha gra juz w to, w sumie do tego jest pelno dodatkow.

Napisano

Zoo Tycoon jest fajne:)

Może Rollercoaster Tycoon 2 lub 3?

Rayman 4 też jest:)

Napisano

Kangurek Kao, są różne postacie, jednak czy to się będzie nadawać(czy jej się to spodoba), trzeba ściągnąć demko... ;)

Napisano
  • Autor

Te gry co wymieniłem to siostra ma te gry ze wszystkimi dodatkami, więc one nie wchodzą w grę :P

Co do tytułów gier to raczej nie wchodzą w grę tytuły po 20-30zł, tak co najmniej żeby te 70zł gra kosztowała Wiem, że często jakość nie idzie z ceną, ale chciałbym więcej na siostrę wydać. Na razie sensownie wygląda pakiet 10-lecia Raymana(ok 70zł), ale nie wiem czy go dostanę w sklepie, więc szukam alternatywy :)

Fr3d3k - rozumiem, że to żart :P

Napisano

Lego Star Wars są spoko, zwłaszcza na Wii to był hicior :]

Myślę że bardzo dobrą grą byłaby Viva Pinata - skoro lubi zwierzątka i takie tam:

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=9826

Możesz też zastanowić się nad Harrym Potterem, no ale to tylko jeżeli jest fanką, bo te gry generalnie nie rządzą ;)

Napisano

zdecydowanie VIVA PINATA, symulator ogrodu i życia wszystkich mieszkających tam zwierzątek

tgs06_Viva-Pinata.jpg

Naprawde polecam, sam sie wciagnalem na ladnych pare godzin. Swietna grafika, sama gra tez nieglupia i propaguje dobre zachowania;)