Napisano 10 Styczeń 200817 l Witam, oto moja pierwsza praca jaką skończyłem w 3d:) Nie wiem czy się tutaj nadaje jak patrzę na wypociny innych... No ale każdy kiedyś zaczyna:) A ta praca jest prezentem dla pewnej pary, taka lajcikowa:)
Napisano 10 Styczeń 200817 l hyhy nawet śmieszna ale rozdzielczość tekstur pingwinnów to chyba 50x50 px :P
Napisano 10 Styczeń 200817 l A tam w tle to wojna czy co? Joke :) Jak na pierwszą pracę to może być, textury pingwinów rzeczywiście malutkie.
Napisano 10 Styczeń 200817 l Autor Hehe wojna:) nie no taka tekstura niebka była... A to co na pingwinach było sam robiłem i faktycznie za małe:/
Napisano 10 Styczeń 200817 l Milutkie Pingwinki na wakacjach, w tle koniec świata :) Podobają mi się twoje prace, technicznie można jeszcze sporo dopracować ale mimo to bardzo dobrze się na to patrzy, zwierzątka sympatyczne.
Napisano 11 Styczeń 200817 l reklama linuxa :P Morze za mocno wzburzone i to tlo mi sie nie podoba, ale ogolnie praca sympatyczna.
Napisano 11 Styczeń 200817 l Sympatyczna ta pracka, zabawna i miła w odbiorze. Mi się podoba (nie zawsze musi być coś technicznie super, żeby odbiór pracki był wporządku) :-)