Napisano 15 Styczeń 200817 l Artykuły: Making Of Civilization Modified Mégane Quadro FX 5600 - review Making of The Lady Bird Tutoriale: Video: Gold Material Quadruped Animation Friendly Rigging: Part I Creating Cartoon Characters in modo Introduction to Animation in Maya Model a Golden Jaguar Software: Voice-o-matic for Maya
Napisano 15 Styczeń 200817 l Oczywiscie wszystko po angielsku!!!!!!!!!!!!! Wnosze prozbe o tłumaczenie na jezyk ojczysty tekstow przez moderatorow.
Napisano 15 Styczeń 200817 l yyyy CG_Lama to z jakiego programu ty korzystasz, bo jakoś mi się zdaje, że większość programów do 3d jest właśnie....uwaga....po angielsku...
Napisano 15 Styczeń 200817 l Oczywiscie wszystko po angielsku!!!!!!!!!!!!! Wnosze prozbe o tłumaczenie na jezyk ojczysty tekstow przez moderatorow. lol .
Napisano 15 Styczeń 200817 l Korzystam z angielskiego ...... ale co innego jeezyk literacki a coinnego maxowy:) POza tym .... to była grzeczna prozba
Napisano 15 Styczeń 200817 l CG_Lama: wiesz... w zawod grafika jezyk angielski jest juz wpisany czy Ci sie podoba czy nie :) to grzeczne sprowadzenie na ziemie :D Fajny artykulik o Quadro FX 5600 :)
Napisano 15 Styczeń 200817 l A czemu moderatorzy mają to przetłumaczyć? Sam zapytaj się autorów tych artykułów czy można, przetłumacz i zamieść tutaj.
Napisano 15 Styczeń 200817 l art. o quadro fx 5600 to zwykla kaszana. Zero testow tylko achy i ochy. Dla mnie test to benchmarki na roznych platformach systemowych i sprzetowych. Koles spuscil sie nad jedna konfiguracja i myslal, ze wszyscy to polkna. Zenada. Dzieki za reszte linkow Adek!
Napisano 16 Styczeń 200817 l Moderatorzy jak najbardziej powinni to przetłumaczyć w ramach nadgodzin. I jeszcze kawę zrobić (z dostawą do domu poproszę).
Napisano 16 Styczeń 200817 l Bilay przyszlo mi pracowac na tej beznadziejnej karcie fx5600, no niestety ale radzi sobie lepiej niz moja domowa 7950 czy siakos takos ;)