illy Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Javor p[rzesadzil. Polecam jeszcze wymodelowac olej w silniku,wode chodzaca, smar, bezyne. Bosze. Maniac
javor Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 phantom: silnik będzie raczej seryjny loozack: to niemożliwe bo połowa części już nie jest low poly skilo: może i troszke tam przesadzam ale nie aż tak żeby modelować takie rzeczy jak napisałeś :) chociarz ....... żart :P
Gość DukeBubuX Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Heh ale Javor to może być dobry pomysł. Animacja jak w \'za szybkich\' zaczniemy od środka silnika - zapłon - iskra - olej bedzię nawet - a potem wyskoczmy przez wydech kamerą bo rura duża to da rade !! Hehe - a tak na serio to jest spoko - zawieszenie autentyk. Tak trzymać !;) Dziś znowu przybiłem na chate o 3 wnocy nie miałem jak zajechać luknać Ci w to 3D Studio. Ostanie moje prace to usuwanie tablic rej. sprayem w paincie. [lol2]
javor Napisano 16 Marzec 2004 Autor Napisano 16 Marzec 2004 Oj długo mnie tu nie było :| A wszystko dlatego że mój hdd sie zjebał i działa jak by chciał a niemógł :( Długo zapewne już nie pociągnie :( (nawet wcześniej moją prace spowalniał głównie hdd a teraz to już szkoda mówić) dlatego całej sceny nie bardzo mogę otworzyć i coś na niej robić :( Ale se pomyślałem że porobie jakieś drobniejsze detale w oddzielnych plikach i oto pierwszy z nich zrobiony w ten weekend :) Jest to subwooferek pioneera. Jeszcze nie wiem czy go zamontuje na półce, w skrzyni czy w tubie ... to się z czsem okaże.
Batou Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Nie rozumiem twojego podejścia, ale widać, że wkładasz w to mnóstwo pracy i co więcej wychodzi ci to. Masz do tego cierpliwość i umiejętności. Ja bym zrezygnował już po góra 2 dniach :).
illy Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 ja przez oslonke zobaczylem cewke - podwojny maniac
Toudajew Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Super to wyglada :D Zycze powodzenia w dalszej pracy :D pozdr
Toudajew Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Aha jeszcze jedno bo bym zapomnial:D Po co ty te wszystkie detale modelujesz?? Bedziesz robil jakas animacje??
Grind Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 super, tylko jak bedzie tyle detali to najlepiej bys musial zrobic jakąś efektowną animke np. wypadek w którym cale auto sie rozlatuje :P
sikham Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 a ja mam pytanie jak to chcesz potem pokazać chyba że masz w planach 1000000 renderów każdej cześci
cine-FX Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 ile ma cała twoja scena faców:) Chyba trochę dużo, chodzi mnie o wszystkie części bo są zbyt piękne.odpisz
javor Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 animka: prawdopodobnie kiedyś będzie ale jeszcze nawet nie mam na nią pomysłu sikham: no nie przesadzaj:) 1000000 renderów to już by była animacja i to nie najkrutsza :P ale renderów napewno kilka będzie i zapewne powyżej 1024x768 poly count: 600.000 :| po co to wszystko modeluje: dla przyjemności!! no i of course cieszę się że sie wam podoba [piwo]
sikham Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 rozdziałce 2048x1536 i tak niebedzie widac drucików przy głośnikach ;) wcale mi to nieprzeszkadza że tak dokłądnie robisz ten model gdybym miał tyle czasu też bym sie pewnie bawił w takie detale
Loozack Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 nie wszystko robi się na pokaz, niektóre rzeczy robi się dla własnej dumy i satysfakcji :) pozdrawiam [piwo]
illy Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 animka z wybuchem, musi byc, jeszcze w stylu ala matrix, wiesz zwolniona i dookola:D
snakeq Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Te detale mnie rozbrają:D ale moje zdanie już na temat twojego modelu znasz :). Oby tak dalej P.S Tylko kompa nie puść z dymem:P
javor Napisano 18 Marzec 2004 Autor Napisano 18 Marzec 2004 komp już dawno się spier***** :) co do hdd to jestem pełen podziwu że jeszcze wogóle działa :P (ale niektóre pliki w tym i programy już przestały działać przez bady) a procesor się kiedyś \"lekko\" przypalił i przez to teraz ciągle ma niebezpiecznie wysoką temperature :| (podczas renderingu 60-70 stopni a przed przypaleniem było 40-50) ale jakoś damy rade :D chyba:|
Master Kiełbaster Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Podobno wygrzwanie dobrze działa na procka :D
Gość eax Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 honda jest swietna mozna by zrobic pozniej z niej cos w rodzaju rysunku technicznego, jest taka fajna funkcja w finalrenderze, bo tylko tak bedzie widac ogrom pracy jaki wlozyles w ten model.
javor Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 projekt jak by co jest już dawno zawieszony :( prawdopodobnie do wakacji albo i dłużej nie będe miał kompa:( (teraz pisze ze szkoły)
Monster Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Pewnie to sie stało (by Skilo): \"animka z wybuchem (...) jeszcze w stylu ala matrix, wiesz zwolniona i dookola\" A tak na serio to ubolewam, naprawde rekspekt za dokładność.
illy Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Javor: przyznaj sie po prostu ze komp nie wytrzymal. Nastepnym razem bedziesz wiedzial zeby robic proste obiekty (czyt. to co widac):D
javor Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 kompa chwilowo straciłem przez oceny :( to ten powód. w wakacje pewnie pojade do szwecji do roboty więc możliwe że do maxa zasiąde dopiero po wakacjach.
Rekomendowane odpowiedzi