Ardeni Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Jak w temacie, razem z userem Ofca poszukujemy mieszkania lub w krakowie do wynajęcia (powód - praca itd). Przeszukujemy portale itd itp, ale jeśli mielibyście jakieś info to bylibyśmy wdzięczni. Prosiłbym o kontakt gg/mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Witam!! no Ardeni pochwal sie gdzies ty prace dostal ? :D "Teyon" ? :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 heh..ciekawe czy bedzie za toba płakała fargate :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 nielot - nie, nie Teyon ;) Tomuś - jakoś sobie chyba poradzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 nielot - nie, nie Teyon ;) a jaka ? ha wiem jaka !! :D tate interactive HA :D racja ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Wrocław się znudził ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 a jaka ? ha wiem jaka !! :D tate interactive HA :D racja ? :) Jeszcze Reality Plump w kraku jest ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Tomuś: Będę go odwiedzał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Fargate: mam sie bac?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 w kraku wszystkie mieszkania mozna tylko wynajac poprzez jakies dziwne firmy, ktore biara 1500z lub wiecej za posrednictwo... jest tez studencka agencja w pk na warszawskiej i tam sie placi tylko 300z jak dobrze pamietam mozna tez kombinowac i dogadywac sie z wlascicielem ale to inna bajka generalnie ciezko bedzie w srodku roku akademickiego cos znalesc wg mnie ale powodzenia ps: dajcie znac jak bedzie jakas parapetowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 a moze "dla studenta.pl" albo autogielda.pl tez mają oferty - choc ja szukalem tak akurat we wroclawiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Rss'uje te potrale więc jak tylko będzie cos dobrego to się o tym dowiem :) A o autogieldzie nie pomyslalem, dzięki za info :) ttaaddeekk-> - spoko, dowiesz się jak cos wykombinujemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 a i powodzenia życzę w Krakowie :) ja jakoś nie przepadam za tym miastem (jak na razie jako przyjezdny wrocławianin od 4 lat, jestem zakochany w tym mieście ) jeszcze polecam http://krakow.gumtree.pl/ jeśli idzie o oferty wystawiane nie przez bióra nieruchomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 thx Loki - gumtree jest monitorowany 24 godziny na dobe :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat85 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 jako krakus rodowity, musze Was zasmucić bo cięzko będzie... ja praktycznie co roku zmieniam mieszkania i poświęcam na poszukiwania conajmniej 2 miesiące... Fakt faktem nie jest ciężko znaleźć ładne mieszkanko ale gożej z cenami, są tak zaporowe, że naprawdę trudno przez nie przeskoczyć (chyba że chcecie mieszkać w Nowej Hucie)... życzę powodzenia... i do zobacznia na mieście! :D szukaj: krakow.gumtre.pl gratka.pl e-stancja.pl (trzeba aktywować sms-em odblokowanie numerów telefonu) www.dziennik.krakow.pl - szukajcie pod lokale, nie nieruchomości @edit pozatym nie wiem dlaczego, ale właściciele nie chcą przyjmować pod dach 2 mężczyzn i par... preferują raczej kobiety :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 Mamy tylko tydzień na bardzo intensywne poszukiwania na miejscu (moze troszke więcej), życzcie powodzenia i "połamania" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 no to powodzenia, potem dworzec...... ofca zimą nie zmarznie ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 zima mija ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 no to powodzenia, potem dworzec...... ofca zimą nie zmarznie ...... Dzięki za słowa otuchy..., kochany jestes... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Ardeni - za 2 tyg bede w krk, imprezka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 I jak chłopaki poszukiwania? Udało się znaleźć jakiś przytulny most? xD Pytam bo za jakiś czas też będę czegoś szukał. Z tego co do tej pory sie dowiadywałem to faktycznie Nowa Huta ze swoimi zaletami: ekologia, bliskość centrum miasta i niezapomniane krajobrazy xD Albo 1,5k na miesiąc w mieście. Reasumując: już ich tam całkiem pogięło z cenami kurde. Pod tym względem wrocek jeszcze aż tak się nie popsuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 To nie ceny mieszkań są kosmicznie wysokie, tylko płace w Polsce kosmicznie niskie;) Powodzenia, ja zaczynam szukać czegoś we Wrocku^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Startujemy z poszukiwaniami jak już będę na miejscu, czyli od poniedziałku-wtorku, narazie tylko orientacyjnie co i jak. Johny - pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Touch: Jak będziesz we Wrocku daj znać, wypijemy brona i jeśli będzie trzeba to przenocujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Touch- jak zobaczysz jak wygląda ich "mieszkanie" to odechce Ci sie spać:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Tomus - ale Voyager bardzo mile mnie ugoscil na swym lozku :D cala noc nawet :D i fajnie bylo.... xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi