Coyote Napisano 24 Październik 2010 Autor Share Napisano 24 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 (edytowane) cześć :) czarny akryl biała emulsja mokre w mokrym 1 podejscie z natury :) i pracka z chc na konkurs sie nie wyrobie ale wydaje mi sie że skoncze znowu znalazłem coś ciekawego w necie także zarzucam http://www.leavemethewhite.com/index2.html zrzutki z ekranu z filmów oraz http://www.pixelovely.com/tools/gesture.html coś jak poses maniak tylko że miesza zdjęciami Edytowane 31 Październik 2010 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 licho troche jak na te 3miechy.. fajne drzewko. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 nie pokazałem wszystkiego pozatym kijowy jestem w składaniu filmików ;) (link usunięty nie bede sie kompromitował :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Kojot man, dzieki za ta www z tasowanymi zdjeciami, bankowo skorzystam. Nie obijaj sie wolne mamy, to rysuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 Nie obijaj sie wolne mamy, to rysuj ;) obijałem sie i dobrze mi z tym :D akumulatorki naładowane po wolnym takze zarzucam maza z refki dla rozruszania łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 brałem kiedys ta refe na warsztat=] przydałaby sie jakas plamka czystego koloru i jakis mocny maz na pierwszym planie okreslajacy 1 plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 Od dawna marzę żeby coś machnąć w takich kolorkach. Taka ciepła zima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 9 Listopad 2010 Share Napisano 9 Listopad 2010 Bardzo ładny ten maz dla rozruszania ;) Widać, że łapka się rozruszała skutecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 po długiej przerwie upek znowu miedzy modelowaniem oświetlaniem rigowaniem i innym aniem... Bedyk widzisz jaki zbieg okoliczności :P emmilius już wiele razy sie przejechałem na szarościach dlatego zwracam na nie szczególną uwage dużo w tej pracy jest również cyjanów i błękitów Misha81 dziękówa różne szkice kompozycjne troche szkiców babeczki z natury portrecik z foty ośmiornica z głowy zombifikacja Dżerego miała być 1 praca a wyszły 3 szybkie bo nazbierałem sporo referencji pewnie coś jeszcze pociągnę w tych klimatach (troche z głowy troche z refy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 obijałem sie i dobrze mi z tym :D Równie dobrze mogliście to sobie powiedzieć w kuchni przy kawie, a nie serwer zaśmiecacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Tela, ze ja sie przeprowadzilem akademika i juz nie mieszkam z Kojotem ;] Kupiec z oslem najfajniejszy, nie pokazywales mi go :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) noiprox wiedziałem :DDD poza tym kiedy to pisałem mieliśmy przerwę miedzy semestralną i byliśmy w swoich ciepłych domkach ;) a moze teraz cos bardziej na temat prac huh? Edytowane 3 Grudzień 2010 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 a mi podoba mi się ten biały krzyżyk pod latającym dywanem :D a tak na serio to ten domek na górze jest fajny, tylko jakoś tak blado, a może to znowu mój monitor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Przerwa semestralna w listopadzie? O_+ ile macie semestrów w roku? serio pytam ;) A co do mojej uwagi to po prostu wyglądało mi to na patent na wykopanie teczki na pierwsze miejsce na głównej i tak tylko zwróciłem uwagę :PPP Pracki fajne, widać duży postęp, czekam na więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2010 mamy 4 semestry mniej więcej po 3 miechy każdy teraz następna przerwa na święta i potem jakoś w lutym(?) cheers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Thumby wydają się być ok, chociaż jak dla mnie mogły by być nieco bardziej czytelne. Wiem że to 2-3 minutówki ale jednak. Szkice ołówkiem, dla mnie bardzo ok. Fajny też portret kobitki ale ma chyba nosek za okazały. W zombiaku tylko mi kontur nie pasuje. Resh - to nie jest krzyżyk, to jest celownik. Każdy kraj ma swoje sposoby na walkę z insektami =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2010 jesli chodzi o zombiaka kontur wyszedł z tego że robiłem wczesniej szkic, potem walorek i na końcu kolor. Do tego prace mozna zaliczyć do działu "speed" jeszcze nie mam do konca dopracowanego workflow'u do tej metody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 Hej znowu ja z świeżym crap'em prosto z Nju Sącza tym razem zadanie z Drimaż :P Czyli zadanie na pre-produkcje wymyślić serial short pełnym metraż cokolwiek Zrobić do tego ogolny scenopis, enviro, koncepty postaci story keyes/storyboardy i ew. animatic niestety nie zdążyliśmy zaminować ;) Ostatnie pracki w arabskich klimatach były swoistą wprawką. Jako że byłem jedyną osobą rysującą w grupie przypadł mi zaszczyt narysowania wszystkiego xD POSTACIE główny bohater kupiec wraz z środkiem transportu Niewolnicy/Najemnicy zły sułtan i kot z kosmosu a tak miej więcej zmieniały się postacie wraz z biegiem czasu i korektami współtowarzyszy z grupy :) ENVIRO wstępne thumby zamek sułtana targowisko Synopsis Zamozny kupiec podróżując przez pustynie na ogromnym skarabeuszu, widzi na rozgwieżdżonym niebie spadający meteoryt. Rusza w jego kierunku docierając do krateru, gdzie znajduje niespotykany kamień. Zabiera rozgrzany jeszcze skarb i wracając do miasta snuje plany o bogactwie jakie przyniesie mu znalezisko. Po paru dniach z meteorytu niespodziewanie wykluwa się stwor. Kupiec nie może uwierzyć własnemu szczęściu, gdy stwor zmienia zwykły kamień w szmaragd. Uradowany swoim odkryciem i zaślepiony wizja bogactwa lekkomyślnie zdradza swoj sekret. O stworze dowiaduje się potężny Sultan. Wysyła dwóch niewolników, którzy mają zdobyć stwora. W zamian za udaną misję przyrzeka oddać niewolnikom wolnosc. Niewolnicy wykradają stwora noca. Uciekajac są pewni, że kupiec został zgładzony....... Kupiec wraca do domu i widzi, że ktoś porwał mu jego skarb – Stwora – oraz wbity sztylet w poduszki na łoży, gdzie zazwyczaj sypia. Postanawia wyruszyć w pościg za złodziejami. W trakcie jednego z postojow niewolnicy siedzac przy ognisku rozmawiaja o stworze. Kobieta opowiada o dziwnej przepowiedni, która uslyszala jeszcze jako dziecko, dotyczacej stwors, ktory posiada niespotykana moc. W tym czasie kupiec przemierza pustynie starajac się znalesc porywaczy. Niewolnicy docieraja na dwor ze zdobycza. Oddaja stwora oczekujac nagrody. Sultan ma jednak inne plany, porubuje pozbyć się świadków. Niewolnikom udaje sie zbiec z zamku. Kupiec dociera do miasta i stara się znalezc najemnikow, aby odbic stwora. Przez przypadek trafia na zbiegla dwojke niewolnikow. Postanawiaja pomoc kupcowi zemscic sie na sultanie. Niewolnicy ktorzy doskonale znaja plan zamku kieruja się wprost do komnat Sultana. Docieraja w momencie gdy ten odprawia dziwny rytual, ktory pozwoli mu posiasc moc stwora. Kupiec rzuca sie na sultana prubujac przerwac proces przemiany, nie wie ze jest juz za pozno by uratowac stwora. Ten jednym uderzeniem oglusza go i dopada probujacych zbiec niewolnikow. Wywiazuje sie walka. Niewolnicy sa bezradni wobec jego mocy. Niespodziewanie sultan pada na ziemie wijac się w agoni. ( retrospekcja do ujecia przy ognisku) Niewolnica opowiada o przepowiedni. Tylko dobry czlowiek jest w stanie polaczyc się w jednosc ze stworem. Tajemniczy znak pojawia się na dłoni Kupca I storykeys do scenopisu niestety nie wszystko jest takie super jak chciałem ale to była troche masówka i nie było czasu wszystkiego dopiescić więc wkradają się babole przez zmęczenie materiału i ciągłe zmiany/korekty pozdrawiam i czekam na odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Dużo stuffu tu dałeś :) Fajnie że tma nie próżnujecie Thumby, skarabeusz i enviro fajne, choć postacie trochę słabsze ... :D Co robiły pozostałe osoby? Możesz pokazać efekty ich pracy? :) Sorry ale..... fabuła jest straszna XD Współczuję robić koncepty i grafiki do takiej słabej bazy ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 postacie fakt nie za fajne całość całość robione z głowy posiłkowałem sie tylko przy skarabku :) oni... no cóż jeden nic nie robił a drugi złożył prezentacje na dziś i opowiedział o na szym projekcie fabuła no cóż... jakoś sie tam to trzyma kupy ale szału ni ma co do konceptów było to ciekawe doświadczenie i wolałem je trzaskać niż przesuwać verty :P przez ostatnie 3/4 dni czułem sie jak rasowy chińczyk 11h przy monitorze mhrrr... jeszcze kilka takich zadań i bede miał speeda jak feng zhu xD edit. co do postaci jeszcze Nie zabardzo mogłem robić tak jak chciałem wiec wolałem naszkicować bo owiele szybciej i łatwiej wprowadzić zmiany a niebyło czasu za bardzo żeby je dopracować coś kosztem czegoś ;)(ogólnie nie przepadam pracować ze szkicu choć przez to zadanie troszeczkę się przełamałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 musisz nad anatomią przysiąść i to już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Widać sporo serca włożonego w pracę. Podoba mi się ten avatarowy kot i czwarty thumb od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) chudek anatomia zawsze ważna ;) ostatnio strasznie ją zaniedbuje. z czasem słabo wychodzi z braku czasu i w ramach sprawdzenia sie nie szukałem zadnych refek do pose sheets postaci. meaculpa serio dzięki :) niektórzy mówili ze to jest kot z Alicji po diecie :DDD Edytowane 19 Grudzień 2010 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 żeby wiarygodnie sprzedać postać musisz trochę lepiej poznać anatomię (nie musi to być od razu poziom Bridgmana :) ), do tego strasznie leży odwzorowanie materiałów... przez co postacie wyglądają jak plastelinowe ludki ubrane w plastelinowe ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 prawde rzeczesz panie chudek :) za jakiś czas jadę do domu i mam 2 tygodnie wolnego od drimagine także będę męczył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 jak kolorowałeś te postacie to chyba zgubiłeś dużo detalu, który widać na lineartach :) co do fabuły; chyba byłaby dobra na dziwny scenariusz filmu aktorskiego fantasy; ale na pewno nie na animację. dziwi mnie ze ludzie nie wykorzystują zalet animacji jako nieograniczonej formy narratorskiej :P i robią bardzo sztamowe i przedłużone fabuły, kiedy można sie tu posłużyć metaforą, karykaturą i wieloma innymi ciekawymi zabiegami. W ile osób robicie ten projekt? i ile macie na to czasu? I to ma być w 3d? czy 2d? :P Wspominałeś też o verteksach; czyli docelowo miało być 3d? Ale fabuła jest taka długa i niepotrzebnie skomplikowana i niepotrzebnie tyle bohaterów jest wprowadzonych.. :D Powinni Wam na początek zrobić zajęcia ze storybordów i pisania fabuły ^^ i jeszcze powinni Wam robić zajęcia filmowe; że pokazują np 10 shortów animowanych i mówią dlaczego są dobre; z naciskiem na fabułę :D :> Co do Twojej roboty; podobają mi się thumbsy i niektóre kadry i koncepty enviro :D no i ten stworek uroczy; troche pokemonowaty ale uroczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 jak kolorowałeś te postacie to chyba zgubiłeś dużo detalu, który widać na lineartach :) yup :) co do fabuły; chyba byłaby dobra na dziwny scenariusz filmu aktorskiego fantasy; ale na pewno nie na animację. dziwi mnie ze ludzie nie wykorzystują zalet animacji jako nieograniczonej formy narratorskiej :P i robią bardzo sztamowe i przedłużone fabuły, kiedy można sie tu posłużyć metaforą, karykaturą i wieloma innymi ciekawymi zabiegami. Mieliśmy do wyboru animacje serial film pełnometrażowy. Najpierw chcieliśmy zrobić pełen metraż ale mieliśmy sporo nierozwiązanych wątków. Więc zdecydowaliśmy się na mini serial, a to co zrobiliśmy miało być pilotem tego serialu. W ile osób robicie ten projekt? i ile macie na to czasu? I to ma być w 3d? czy 2d? :P Wspominałeś też o verteksach; czyli docelowo miało być 3d? robilismy to w 3 osoby mielismy całkiem sporo czasu bo niby miech ale w miedzy czasie inne zadania rotoskopia modelowanie oświetlenie i texturowanie etc wiec nie było go tak dużo to było zadanie na pre-produkcje Wspomniałem o verteksach bo równolegle z tym zadaniem mamy zmodelować 2 postacie. Organika ładne edgeloopy i te sprawy. Także wolałem malować niż przesuwać punkciki :) Powinni Wam na początek zrobić zajęcia ze storybordów i pisania fabuły ^^ i jeszcze powinni Wam robić zajęcia filmowe; że pokazują np 10 shortów animowanych i mówią dlaczego są dobre; z naciskiem na fabułę :D :> powinni powinni powinni... i z roku intensywnej nauki zrobiły by się 3 lata :P Cóż powiedzieć z zajęciami 2d jest trochę lipa także sami się uczmy ;/ Co do Twojej roboty; podobają mi się thumbsy i niektóre kadry i koncepty enviro :D no i ten stworek uroczy; troche pokemonowaty ale uroczy :> dziękówa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 na preprodukcję? :D no to dobrze wykonane zadanie ;D żeby obczaić jak się przygotować do robienia animacji czy filmów. :) a tam w drimagine to będziecie mieć też do zrobienia jakiś short którym można sie bedzie potem pochwalić? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 ta.. w 3 semestrze(luty/marzec nie pamiętam kiedy to się zaczyna, na razie żyje wolnym i robie akwarelowe prezenty rodzinie :P) robimy przez 3 miechy robimy shorta w grupach 5 osobowych czyli w tym roku powstanie aż 9 animacji :D ! pochwalić nie wiem kiedy będziemy mogli na razie w sieci nawet nie ma animacji z poprzedniego roku a już kupa czasu minęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2010 dorzucam świąteczny crap perunek z ktorym jeszcze kiilka rzeczy mi nie gra :) i pierwszy matte photopalte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 pozycja krasnala słaba, w matte za bardzo widać to co wstawiłeś ale jak na pierwszy raz nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 Poprzedni up całkiem spory. Zamek sułtana i enviro targu bardzo fajne chodź przy pierwszym zróżnicowałbym kolorki i lekko zdesaturował. Jeżeli chodzi o matte to pierwsze co mnie zaczepiło o oczy to nie to co domalowałeś (swoją drogą nawet git) a jednak chyba zbyt duża różnica w kolorystyce pomiędzy pierwszym a drugim planem. Wydaje mi się że cała góra z zamkiem (ta na drugim planie) zbyt mocno w błękity włazi. To tak na moje krzywe oko - mogę się mylić - pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2010 pozycja krasnala słaba, w matte za bardzo widać to co wstawiłeś pokazałeś problem wiesz jak go rozwiązać? emilius sugerowałem sie photoplatem którego użyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 pokazałeś problem wiesz jak go rozwiązać?doświadczenie i wprawa, samo z czasem przyjdzie ale jeśli chodzi o pozycje krasnala jest śmieszna, trzeba popatrzeć na wiele poz rożnych postaci z innych prac lepszych od siebie i zastanowić się dlaczego oni tak to eksponują a nie inaczej odnośnie matte, jak zamek jest tak bardzo plastyczny, malarski to trzeba w jego obrzeżu trochę pomazać i ogólnie po całej pracy, dzięki temu ta jego plastyczności nie będzie uwypuklona w 1 miejscu i już tak się nie będzie rzucało w oczy co to sceniki trzeba właśnie tym swoim ruchem pędzla, efektami zacierać te granice żeby wszystko tworzyło jednolita całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Nie wiem czy akurat gapienie się na prace innych i zastanawianie się w oczekiwaniu na olśnienie, przynosi tyle skutku ile czytanie konkretnych materiałów, ale jakby co to tylko moje zdanie:) Jeżeli o moją skromną opinię chodzi, to nie widzę innego sposobu na poprawienie pozycji jak przeanalizowanie anatomii i perspektywy, na chwilę obecną wyczuwam problem z jego lewą nogą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2010 Jestem podobnego zdania Adaś ;) 2x auto z kamery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 W krasnalu glowa nienaturalnie osadzona przesuniecie lekko w lewo powinno rozwiazac problem .poza tym swiadomie czy nie unikasz skrotow, przez co poza moze wydawac sie sztuczna , wymodelowana.Troche bym zmniejszyl nasycenie.Pokusilem sie o malego 5m overka - sorki ze bazgam po twojej pracy ale tak bedzie latwiej wyjasnic o co mi chodzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Nie wiem czy akurat gapienie się na prace innych i zastanawianie się w oczekiwaniu na olśnienie, przynosi tyle skutku ile czytanie konkretnych materiałów, ale jakby co to tylko moje zdanie:) Zdziwiłbyś się :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) dzięki za komentarze i overek :) Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 tyłeczek krąglutki az miło popatrzeć. Tzn dobrze oddałeś bryłę ;] Brakuje mi tylko fałdka skóry tam gdzie tyłeczek styka się z udem (lewym). Zamiast fałdki masz tam coś dziwnego. No i głowa wydaje sie za mała, gdyby była to fotka, to obiektyw właśnie tak zmniejszyłby głowę (niepożądany efekt fotografii). Spróbuj ją powiększyć może. Zaraz po tyłeczku większość spojrzy właśnie na głowę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 EC dzięki :) juz podmieniłem niestety nie mam siły na cacanie tego ogólnie miało być szybko a wyszło dwa dni bo dokucza mi od świąt zespół cieśni nadgarstka nikomu nie polecam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 ja najpierw spojrzałem na głowę ;) , która rzeczywiście trosze za mała, ale dupsko ma fajne :] zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 no ale tyłki ci za to wychodzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 ta napatrzy się na te tyłki to potem widać efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 człowiek gołą d*pe wrzuci i od razu ruch w wątku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 a ciekawe na kogo ta pani się patrzy :) może tryptyk zrobisz? :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 może tryptyk zrobisz? :) pozdr. ogólnie jestem zdania żeby tryptyk robi się do zamykania ołtarza i dla mnie jego rola na tym sie kończy wszystkie 3/4 obrazki powieszone obok siebie są dla mnie troszkę kiczowate... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Coyote, to taki joke był....heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 ale zamulacie ostatnio z pracami, widać ze sesja sieje postrach :D 2 denaty jeden z biurka jeden z lustra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi