Napisano 25 Styczeń 200817 l Witam Taki ot shorcik robiony na konkurs pani Bożenki z poradnika zdolnego grafika;) Praca wykonana w calosci dokladnie w tydzien poznymi wieczorami. Jest sporo bugow i niedociagniec ktore widac, ale czas byl niestety nieublagany gdyz obudzilem sie tydzien przed deadlinem:) Tak przy okazji podziekowania dla kolegow za uzyczenie kamerki oraz sfilmowanie. http://www.cechowski.com/magictuning.mov Pozdrowionka
Napisano 25 Styczeń 200817 l brawo brawo brawo :) mi niekiedy brakuje pomyslow a ty z byle czego zrobles takie cos :P respect ... w czym robiles ??
Napisano 25 Styczeń 200817 l podoba mi się ;) szkoda że momentami widać że trzymasz palec w powietrzu... jeszcze raz, podoba mi się :) pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 200817 l Autor Wlasciwie to nic nie wygralem:) Wygraly inne filmiki kolegow z pracy, pewnie je takze umieszcza niebawem:)
Napisano 26 Styczeń 200817 l Fajnie to zrobiłeś. :D Brakuje tylko odbicia Twojej osoby w monitorze. Szkoda, ze nie nakręciłeś tego z lustrem w miejscu ekranu. Można by z tego bardzo fajnie zrobić potem kanał reflection i byłoby fotoreal. ;D