Zarowa Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Siemano :D Dawno mnie tu nie było.. :/ Chciałbym wam pokazać owoc kilku miesięcznej pracy. Ostatnio mam mało czasu więc nie szybko skoncze tą pracke. Mam mały problem nie za bardzo potrafię wymodelować standardowe felgi od A5, więc mialbym prośbe żebyście pomogli mi w doborze czegoś fajnego.
mrkrzysiek Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 pięknie jest, kawał dobrej roboty, a nie dokończ tego i nie wyrenderuj to zobaczysz :)
pecet Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 bardzo ładnie, jedyne co mi nie podchodzi to róg przedniej lampy, wydaje mi się że w oryginale jest troche bardziej ostry i jeszcze lampy we wlotach powietrza jakieś dziwaczne
Kr3tz Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 lol. a dzisiaj sobie przypomnialem ze byl na forum jeszcze jeden taki wymiatacz... Zarowa sie zwal xd 3h pozniej zakladasz watek xd Super!
Zarowa Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 dzięki za komentarze :) mrkrzysiek - czy render zrobie się okaże (pewnie zrobie, ale kiepski), a model będe się starał skończyć :) pecet - no postaram sie poprawić co do swiatla we wlocie to jeszcze bede nad nim pracował narazie jest taki zeby był :D:) Kr3tz - hehe nie przesadzaj :D ReflectVision - jest gęsto poniewaz przy robieniu czujników cofania przy mało gęstej siatce nie wyglądało to za ciekawie :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Bardzo super fajnie! Ladna siateczka, dobrze ulozona. Model wyglada rewelacyjnie
Prezi Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 jak już wcześniej mówiłem - konkrecik ;] jak skończysz to zapdoaj konkretnego renderka to bedzie co na tapete wrzucić ;]
Zarowa Napisano 3 Luty 2008 Autor Napisano 3 Luty 2008 No i wymodelowałem jakies felgi więc piszcie co o nich sądzicie. Wydaje mi sie ze opony troche za "wysokie" ale nie jestem pewien :D Ps. znalazłem jeszcze felgi które kiedys modelowalem do r8 i moim zdaniem fajnie pasują do a5 :)
Prezi Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 tena drugim ujeciu lepsze jakos optycznie lzejsze sie wydaja ;] bardziej pasuja do tego samochodu
pecet Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 zgadzam się z Prezi te pierwsze to do jakiegoś forda prędzej ;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Jak dla mnie to te pierwsze to bardziej zimowki a 2gi zestaw to letnie - oczywiscie rozumiem ze to bylo zamierzone ;P Szczerze to wole te 2gie
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 Super! Nie ma to jak kolejne dobre Audi :)
mrkrzysiek Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 żebym ja miał taki upór w modelowaniu, ślicznie jest
Pierzak Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 Wychodzi bardzo ładnie. Jak to stary indianin z Białegostoku kiedyś mawiał: "Datali przy modelowaniu auta nigdy nie jest za wiele" Po czym zapalał fajke pokoju.
Bubu Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 żebym ja miał taki opór w modelowaniu, ślicznie jest xD i kto to pisze ;) Model b. ladny ;] Pro jak dla mnie ;]
Zarowa Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 Dzięki za pozytywne komentarze :) Bubu - do pro to mi jeszcze "troche" brakuje hehe :D Zabawa w detale (nie lubie tego):
FF Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Zabawa w detale (nie lubie tego) Przecież to jest najfajniejsze:D ładnie, ładnie:)
Bubu Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Pro i tyle ;] Mozesz dac duze zblizenie na odblysniki ??
Zarowa Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Freedom Fighter - hehe moze najfajniejsze, ale czasochlonne i denerwujące czasami Bubu - pewnie ze moge
Yasutoco Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Jakoś te audi mi nie pasuje. Choć model śliczniutki. lampa mnie powaliła
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Luty 2008 Napisano 13 Luty 2008 Fajnie!! Alez te auta maja pokrecone te swiatla ;)
Rekomendowane odpowiedzi