Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemano :D Dawno mnie tu nie było.. :/ Chciałbym wam pokazać owoc kilku miesięcznej pracy. Ostatnio mam mało czasu więc nie szybko skoncze tą pracke. Mam mały problem nie za bardzo potrafię wymodelować standardowe felgi od A5, więc mialbym prośbe żebyście pomogli mi w doborze czegoś fajnego.

82449932zl1.th.jpg33889397qm2.th.jpgsiatka1ou9.th.jpgsiatka2up8.th.jpg42889528jd2.th.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładnie, jedyne co mi nie podchodzi to róg przedniej lampy, wydaje mi się że w oryginale jest troche bardziej ostry i jeszcze lampy we wlotach powietrza jakieś dziwaczne

Napisano

lol. a dzisiaj sobie przypomnialem ze byl na forum jeszcze jeden taki wymiatacz... Zarowa sie zwal xd 3h pozniej zakladasz watek xd

Super!

Napisano

dzięki za komentarze :)

mrkrzysiek - czy render zrobie się okaże (pewnie zrobie, ale kiepski), a model będe się starał skończyć :)

pecet - no postaram sie poprawić co do swiatla we wlocie to jeszcze bede nad nim pracował narazie jest taki zeby był :D:)

Kr3tz - hehe nie przesadzaj :D

ReflectVision - jest gęsto poniewaz przy robieniu czujników cofania przy mało gęstej siatce nie wyglądało to za ciekawie :)

Napisano

jak już wcześniej mówiłem - konkrecik ;] jak skończysz to zapdoaj konkretnego renderka to bedzie co na tapete wrzucić ;]

Napisano

No i wymodelowałem jakies felgi więc piszcie co o nich sądzicie. Wydaje mi sie ze opony troche za "wysokie" ale nie jestem pewien :D

87410814wl7.th.jpg

Ps. znalazłem jeszcze felgi które kiedys modelowalem do r8 i moim zdaniem fajnie pasują do a5 :)

b7aa09db4e0a7eeam.jpg

Gość STEES
Napisano

mi też bardziej podchodzą

Napisano

Wychodzi bardzo ładnie. Jak to stary indianin z Białegostoku kiedyś mawiał: "Datali przy modelowaniu auta nigdy nie jest za wiele" Po czym zapalał fajke pokoju.

Napisano
żebym ja miał taki opór w modelowaniu, ślicznie jest
xD i kto to pisze ;)

Model b. ladny ;] Pro jak dla mnie ;]

Napisano

Dzięki za pozytywne komentarze :)

Bubu - do pro to mi jeszcze "troche" brakuje hehe :D

Zabawa w detale (nie lubie tego):

99562894av1.th.jpg