ciuciu Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Witam! Zamieszczam tutaj efekt mojej pracy, którą zacząłem dawno temu...i w końcu chyba po 2 latach doczekała się zakończenia. I jak Wam się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmagic Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Podziel sobie swoj obrazek na 9 kwadratow i zobacz ze w wiekszosci z nich dziejej sie to samo. To podstawowy blad kompozycje. Zaaranzuj tam swiatlo, okres jeden dominujacy kierunek, unikniesz plaskosci obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 mmmm ale laseczka :) szkoda ze ma prawa noge dwa razy dłuższa od lewej :) takie wrazenie przynajmniej mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 a wg mnie to prawa noga jest amputowana za kolanem. calosc faktycznie wyglada 2d. fajne ma ta pani baloniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 No no z ta noga naprawde jest cos nie tak :o I glowa wydaje mi sie za mala, badz ?tułów? zbyt długi :] Ale ogólnie efekt ładny Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 13 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2004 Teraz dopiero widzę ten błąd z prawą nogą, chociaż wcześniej tego nie zauważyłem, ale uwierzcie mi, obie nogi są tej samej długości, może z tego ujęcia tak to wyszło. A najgorsze jest to, co napisał Pierzak(chociaż ma rację) i teraz widzę tylko tą amputowaną nogę... Ehhh...a tak było miło popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Wlosy chyba troche sie kleja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 jesu, z czego zrobione sa te stringi? jesli z bawelny to na pewno by sie niezle wgryzly w ... przesadziles z tym naciagnieciem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 zwroc uwage na proporcje ciala.glowa za mala, popracuj nad kosciami policzkowymi.podoba mi sie korpus, linie rąk, dloni i klimat.inny kadr poprosze:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 No ludzie przecie to poser tylko swiatlo, materialy i kompozycja do d. Dysproporcje powoduje brak perspektywy - render z user view albo kamera z baardzo dlugim teleobiektywem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 matko boska! jak używacie posera to piszcie że używacie posera!!! o ile to poser 8]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 spoko nie lam sie. ja tez jak cos zamieszcze to na poczatku wszyscy jadą po mnie jak po Adamie Małyszu (w tym roku). 8) Nie poddawaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 14 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2004 Taaa...jedni mają rację, inni się mylą, ale nie o to tu chodzi, przecież nie jestem jakimś zawodowcem i ciągle się uczę. Pierzak: nie załamię się, bo to nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś mnie zjechał. Najważniejsze, że moja dziewczyna mówi, że i tak jestem najlepszy;). Chia: niestety, ale byłem tak leniwy, że chciałem pokazać tą scenę tylko z tego ujęcia i nie dorobiłem kilku obiektów. Z tego względu w grę wchodzi tylko to ujęcie.Sorry. Dzięki za poświęcony czas na kilka słów krytyki (w sumie można to zawsze potraktować jako darmowe korepetycje - dzięki - wezmę je pod uwagę przy kolejnej pracy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 I tak trzymaj ciuciu! nie ma to jak pozytywne podejcie do sprawy! Każdy uczy się na błędach... Faktycznie sporo rzeczy tu jest \"zabawnych\" - bez urazy. Ale wszystko przed Tobą... otrzymałeś bardzo trafne uwagi. Zapamiętaj je dobrze na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 dwa lata exportowania z pozera? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 miala amputowana prawa noge? ladne lozko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 włsów chyba nie myłą od uraodzenia dlatego takie tłuste są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi