t0m3k Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 jakis pajak na pajczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 pajaczek fajny ale tlo troche bije po oczach. szczegolnie te jasne plamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 Bez obrazy...wygląda jakby nie miał głowy...;), ale reszta jest ok :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 tlo takie od niechcenia.za duzo przepalen. wiecej ostrosci plizz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 tlo dorabiales w shopie? czemu ta pajeczyna wyglada w kazdym miejscu tak samo? co to - renderable spline? rosa dobrze by wygladala gdzieniegdzie... widziales ostatnia bitwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 A mnie tam sie nie podoba, ani tlo, ani pajak ani nawet pajeczyna mi nie podchodzi. Sorki za taka krytyke ale takie jest moje zdanie. Moze jesli byloby inne tlo i ta wczesniej wymieniana rosa to pewnie byloby lepiej. Narazie jak dla mnie kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 Gdzie jest jego głowa ? :D ale ogólnie to fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 jestem na nie... dlaczego? kiszkowata pajeczyna... (widziales kiedys prawdziwa?) fatalne tlo... dziwna kompozycja calosci, brak pomyslu, jest tak, bo \"tak\" wyszlo... dobry pajaczek zle wykorzystany, to mogla byc lepsza praca... ta praca niema tego \"CZEGOś\"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 mi sie niebardzo jakos podoba, takie kiczowate... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 ała ale mi po oczach dalo to tlo! Przepaliles tym tlem caly glowny obraz. Pajeczyna jest zbyt gruba, a pajak plaskaty jakis. Sorry nie podoba mi sie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 a mnie się podoba... model pająka jest naprawdę dobry... ale przyciemniłbym las w tle do zgniłej zieleni... no i wymienił pajęczynkę... rosa to też dobry pomysł... pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Nie dało się go bardziej na środku wkomponować ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Czepiacie sie !! Ot smieszny pajaczek i tyle !! Co wy mysleliscie ze to bedzie monalisa czy co ?? Pozdro a niech wali po oczach troche kolorku przyda sie w zyciu przy tych kompach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi