Napisano 14 Luty 200817 l bardzo fajny pierwszy render - bardzo mi sie podoba sicana - bump bardzo realistyczny.Mozna by bylo porawic material kołdry - taki matowy i plaski. drewniane boki łózka - zmapowane planarem i sie rozciaga tesktura. Tak mialo byc? pzdr!
Napisano 14 Luty 200817 l Ja też chcę PS3 i taki sprzęt do grania tylko nie w sypialni bo bym nie zasnął:P Fajne;]
Napisano 14 Luty 200817 l Sądzę, że skala tekstury drewna na ścianie i oparciu łóżka jest zbyt duża. Drzewko musiałoby mieć pewnie ze dwa metry średnicy żeby wyciąć takie dechy.
Napisano 14 Luty 200817 l A ja chce te bw nautilusy ktore sa chyba za niskie;] Drewno na lozkach rzeczywiscie rzuca sie w oczy, podobnie jak niedopracowana lazienka. Fajne rendery, chociaz przez czerwony kolor w takiej sypialni ciezko byloby zasnac. Ale w sumie nie tylko do spania jest sypialnia ;/
Napisano 14 Luty 200817 l Aha, skórka jeszcze kiepska ;) Świetna się ostatnio pojawiła na vray-materials.de http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=1545
Napisano 14 Luty 200817 l Autor z daleka zrobilo sie mydlo... a z bliska wyglada tak... taki wczesniejszy probny
Napisano 14 Luty 200817 l mydło nie mydło, kolor blada z daleka, zrób bardziej czarne i bedzie ok, przecież w realu też nie widać faktury skóry z 4 metrów
Napisano 30 Lipiec 200816 l Troche se wymysliłes te pady od PS3. Wiem bo jestem szczesliwym posadaczem tego sprzetu. Ale i tak twoja pracka wyszła miodzio.
Napisano 1 Sierpień 200816 l jak mozna grac bez oparcia?:D katorga:) troszke moze play za maly, poza tym przyjemnie :)
Napisano 1 Sierpień 200816 l pad niezle wyszedl ale R2 i L2 w tym padzie sa dluzsze i niewygodne ;) ogolnie fajnie szczegolnie ten pad :) zrob zooma na ps3 :)
Napisano 1 Sierpień 200816 l Autor ej! ta wizka jest wykopana ze sredniowiecza;) patrzcie na date 02.2008 juz dawno o niej zapomnialem:) ale mimo wszystko ciesze sie ze sie podoba nawet po takim czasie:D dawno sie nie udzielalem na forum moze niedlugo cos wrzuce bo troche narobilem tego. pozdr!