Napisano 23 Luty 200817 l Mam okazję od wczoraj testować nowego Brazila na początek caustic- czas renderu 37s
Napisano 23 Luty 200817 l o fajnie pokazuj jak najwięcej renderów, ten czas ładny ale render nic nadzwyczajnego postaraj się bardziej
Napisano 23 Luty 200817 l i napisz na jakim kompie bo jak 8 rdzeni po 3,5 GHz i 8 Gb ram to wcale nie tak szybko :D
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Mam pytanie: czy Brazil w wersji 2.0 wspiera maxowy system do tworzenia włosów? W wersji 1.2.x po dodaniu światła brazilowskiego do sceny zawierającej włosy po włączeniu renderowania wysypywał się program.
Napisano 18 Czerwiec 200816 l hmmm... czyli to na tyle .... A byłem ciekaw nowego Brazila ... Nie no, po jednym czajniku z causticami oceniacie caly renderer? :D
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Ziomal, przecież możesz sprawdzić na Rio! https://splutterfish.com/sf/WebContent/Rio
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Właśnie się przyczajam na to rio, ale jestem jeszcze na etapie modelingu, więc do renderingu mam kawałek :-) Sprawdzę, sprawdzę :-)