Fokus Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Witajcie wszyscy zainteresowani ;) Mam do oddania model liska. Nie jest on szczytem marzeń dla niektórych ale jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę brać ;) Oto link do fenka - http://rapidshare.com/files/95874248/fenek.rar.html Zaopiekujcie sie nim dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 chodził lisek koło drogi wymodelowales mu zle nogi, bardziej kangur to niz lis ze zlą siatka i uszami...nawet darmowe modele musza miec swoj poziom!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fokus Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Heh złąmałem rękę i nie dam rady już tego przerobić ;\ heh Wiem że przednie łapy są troszke za grube a tylne wymagają kilku przeróbek. Ogólnie można zrobić z niego zmutowanego liska ale aż się boję co by dalej z niego wyszło pod moim nadzorem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Niestety Bruneq ma rację, musisz jeszcze sporo popracować nad modelowaniem. Na początek powinieneś zapomnieć o czymś takim jak TurboSmooth. CUT, CHAMFER i EXTRUDE - zacznij od tego. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fokus Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Mam o tym zapomnieć ? Dla czego ? Jakie wady mają te modyfikaroty ? Heh Coś mi się wydaje ze muszę zacząc naukę od początku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Chyba każdy początkujący, który odkrył TS używa go w swoich modelach, ja jeszcze nie tak dawno też myślałem, że to dobra rzecz. Niestety, nie wszystko złoto, co na żółto świeci. - Ręcznie zagęszczając siatkę masz 100% kontroli nad modelem - duuuużo szybciej się wyrenderuje - siatka będzie bardziej czytelna - odciążysz komputer (o wiele mniej do przeliczania) można by tak długo wyliczać. To, że model po TS wygląda na "gładki", to nie koniecznie znaczy że jest tepszy. Pokaż liska bez TS, to coś z nim wykombinujemy (nauczysz się modelować lewą ręką :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Sebastian ma rację: nie poddawaj się. Poza tym rękę masz złamaną, a nie urwaną. Poskleja się i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Jak same quady to pod sculpt jak znalazł taki lisek:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fokus Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 :D Dzięki no ale to właśnie lewą mam złąmaną :D Czyli mam pokazac liska Bez TS tak ? Oka spróbuję jakoś może językiem mi się uda XD Poza tym nie mam zamiaru się poddawac, za bardzo mi się podoba mój projekt. [ Zaraz wkładam lisiaka ;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fokus Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Praca nad liskiem została całkowicie zakończona. Zwierzątka mi nie idą a skoro nikomu się nie podoba to szkoda go kończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Ej, chwila! Jak tak można! Wracaj do pracy! Nie od razu dworzec we Włoszczowej zbudowano (czyt. nikt jeszcze nie zrobił super modelu za pierwszym razem)! kończysz liska i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 ręka to nie dłoń ;) keep going. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi