pecet Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 zamieszczam w wipie, bo mam nadzieje że zrobie kawałek wnętrza i ładnie wyrenderuje :D ale kiedy to niewiem
NV Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Super model !! Powodzonka z renderkiem i wnętrzem :]
cofis Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 świetnie Ci wyszedł model xD pokazałbyś siatkę? ^^
patry Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 WOW! Ale szybko się uwinąłeś z tym chevrolecikiem :) Model wypas, mam nadzieję, że wnętrze też takie będzie :)
FF Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Model przepiękny ale te rendery takie sobie, lepsze by były screeny z wiuporu.
hkropinski Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Model w porządku, ale zanim weźmiesz sie za wnętrze mógłbyś jeszcze trochę popoprawiać... Białe - niezgodności z oryginałem Zielone - chamfery
pecet Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 dzięki za komenty :) Freedom Fighter - z tym troche problem, bo jak dam w viewportach na wszystko ms, to mi się scena wysypuje hkropinski - ;)...ty to masz wzrok, z częscią się zgadzam, z częścią nie a w reszcie nie wiem o co chodzi, jeśli to mnie troche usprawiedliwi to powiem że model robiłem w 6dni i nie miałem żadnych blueprintów, poprawiać już nie będe wnetrze nie będzie wypas, bo jest tylko potrzebne żeby z zewnątrz nie było wiadć pustki ;) siatki:
lukasz1330 Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Wyśmienity, siateczka tez ladna, powodzenia przy robieniu wnętrza ;)
Kr3tz Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 hkropinski ja sie zgubilem xd fakt troche niezgodnosci jest. no ale pod wzgledem modelingu calkiem czysto
hkropinski Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 bez blueprintów? no to cię usprawiedliwia:D powodzenia z wnetrzem;p
Homa Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Przyzwoity modelik pecet :-] Niezła robota, choć ten clay chyba lakierem bezbarwnym machnąłeś, he he. Czekam na wnętrze i render. Powodzenia!!!
pecet Napisano 3 Marzec 2008 Autor Napisano 3 Marzec 2008 Homa - co do renderu to już niewiem, wcześniej było źle bo bez speculara, teraz też zle no już niewiem :p to jest zwykły biały materiał ze specularem, tylko jedno światło jest żółte a drugie niebieskie Gomez - a to że za długo, czy że z krótko? ;) DesigneR - tak całość w 3ds max
Homa Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 pecet spokojnie, ja po prostu nie przywykłem do claya ze specem ;-) a swoja drogą taki model w 6 dni?! ja potrzebowałbym minimum 6 tygodni :-] brawo! dawaj dalej - czekam na render!
Rekomendowane odpowiedzi