kpulka Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Witam interesuje mnie cena jaka będzie mniej więcej wynosic za druk formatu B0. :) Nie chodzi o niezwykłą jakośc a bardziej o cenę.
huzdebos Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 temat rzeka... naklad, technika druku, jakie podloze - bez tych informacji nikt ci nie wyceni pzdrw
delf77 Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 lepiej chyba zapytac / zadzwonic / sprawdzic na www w pobliskiej drukarni
Lucas Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Najlepiej w kilku bo ceny potrafią się znacznie różnić.
kozioo Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Jeśli chodzi o zwykły wydruk plakatowy (1 sztuka) to ok. 140zł. Plus minus kilkadziesiąt złotych ;)
kpulka Napisano 11 Marzec 2008 Autor Napisano 11 Marzec 2008 Dzięki wszystkim O Kozioo o to chodziło ;) Kurczę to nie mało biorą...
Sebastian Ozga Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Nie da się precyzyjnie określić "średnich kosztów wydruku", bo każda drukarnia wycenia usługi "po swojemu". W jednej powiedzą 80 zł w innej 200zł itd. Musisz się rozejrzeć po rynku, wybrać interesującą Cię technikę, a potem robienie listy okolicznych drukarni i telefony. To nie jest usługa w stylu Xzł i temat zamknięty.
kpulka Napisano 11 Marzec 2008 Autor Napisano 11 Marzec 2008 cena jaka będzie mniej więcej Naturalnie że mogą powedziec różną cenę i zdaje sobie z tego sprawę :P ale chciałem dowiedziec się czego powinienem oczekiwac. Znasz drukarnie gdzie zrobią to za 80zł jak pisałeś? Na jakości mi tak nie zależy. Wydaje mi się, że konkurencja sugeruje średnie ceny więc ceny takich słabszych druków powinny byc okreslone...
wookie Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 To najprosciej samemu na necie poszukac firm w swoim miescie i porownac oferty , raz tak zrobisz na jakis czas i drukujesz tylko tam ;]
Lucas Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Jak na jakości ci nie zależy to poszukaj gdzieś gdzie mają druk solwentowy - jakość gorsza niż atrament, miejscami charakterystyczne kropkowanie ale wygląda to całkiem nieźle, a jeśli wydruk ma się oglądać z większej odległości to już na pewno nic nie przeszkodzi. Jest natomiast o wiele taniej - ostatnio za druk solwentowy 210x100cm zapłaciłem 100zł a to było jeszcze z listwami usztywniającymi.
Rekomendowane odpowiedzi