Napisano 18 Marzec 200816 l Witam! Tutorial o raczej niskim poziomie zaawansowania, zrobiony na prośbę kilku osób, mam nadzieję, że przyjmie się pozytywnie:) Pozdrawiam ps. z góry wybaczcie drobne błędy w pisowni, jak będę miał czas to poprawię...
Napisano 18 Marzec 200816 l No wektorki jak wektorki, poświęciłeś czas i zrobiłeś coś ale nie mam pojęcia do czego służy efekt bo fakt faktem 'logiem' nie jest. ;)
Napisano 18 Marzec 200816 l Autor chveti masz racje, nie wiadomo, ale ja czegos takiego zamierzam uczyc, zeby w miejce adresu wstawic link do strony, a w miejsce "hkropisnki" dac coming soon i wtedy moze byc jako zapowiedz:)
Napisano 18 Marzec 200816 l To logo ma wielkość.... rakiety V2. Dobry sposób na zrobienie intro ale ... nie dałeś przykładów brushy których używałeś więc tylko 8-/10. Miła inicjatywa.
Napisano 18 Marzec 200816 l aleś naciapał tych ornamentów, trzeba się było przynajmniej trzymać jednej stylistyki. Wyszło efekciarsko, nie efektownie. Na 4 obrazku wygląda najlepiej :) Pozdrawiam
Napisano 18 Marzec 200816 l Autor Bielo, Vorek oczywiscie się z Wami zgadzam:) i dla Was obu odpowiedź będzie identyczna: nie chodzi mi tu o piękną stylistykę czy pokazanie możliwości danego brush'a. bardziej chodzi mi zeby pokazać, co i jak mozna zrobić, ale chyba lepiej napakowac brushami na pol sceny i pokazac ze trzeba uwazac bo sie moze powtarzac (pkt8) niz zrobic tutoriala na lini prostej gdzie sie nie popelni błedu i nie pokaze przed czym mozna się ustrzec. dla tego ten tutorial ma byc bardziej przykladem dla Waszych scen bo przeciez i tak jak chcecie zrobic layout to zrobi ktos od nowa po swojemu, i to najwazniejsze - podobac to sie ma sobie i zleceniodawcy, a tutorial to ma byc pokazana technika:) pozdarwiam