floo Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Na stronie twórców ukazał się trailer filmu animowanego zatytułowanego "Big Buck Bunny" jako ciekawostkę dodam że animacje są robione w Blenderze... ;) http://peach.blender.org/index.php/trailer/
Scottero Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Swietnie to wyglada :) Naprawde jestem pod wrazeniem :)
floo Napisano 18 Marzec 2008 Autor Napisano 18 Marzec 2008 co ciekawe, będzie też gra o przygodach tego królika...
Destroyer Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 ale ten wielkanocny króliczek się upasł na święta :D fajny trajlerek:) przyjemne stworki :D
Sebastian Ozga Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Trailer pierwsza klasa! Mimika mnie rozbroiła. Jeśli całość wyjdzie podobnie, to będzie dobry materiał do nauki.
marcin wuu Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 fajność trailera nie powinna przesłonić jego technicznej doskonałości. Pamiętajcie że to blender, freewareowa aplikacja - na sieci już czytałem opinie że wygląda to jak z piksara... i to nie na blenderowych forach tylko na cgtalku.
floo Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 tak! dodatkowym plusem jest to ze ten projekt pomaga w rozwoju blendera, a dokladnie chodzi o wprowadzanie poprawek do programu... to rowniez dowod na to ze ten program ma mozliwosci i jest przykladem ze praca czyni artyste a nie program... ;) czekam na film...:) P.s. nie mam polskich znakow:(
sanki Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 no i jest to film open source, wszystkie materialy beda potem dostepne za darmo do sciagniecia i przejrzenia tak jak w przypadku elephants dream :D
floo Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 zainteresowanych zapraszam do galleri:) http://peach.blender.org/index.php/media-gallery/
floo Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 Animacja Pro ale i tak nie znoszę blendera ;] e tam:P udam że napisałeś to przez przypadek... :P
floo Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 hehe dobre:D masz coś do blendera??? bęcki chcesz? hehe:P
Rekomendowane odpowiedzi