Napisano 23 Marzec 200816 l Witajcie. Dawno mnie nie było na forum. Miałem trochę pracy. Myslę, że wreszcie udało mi się skończyć tę ilustrację do świata Gamedecverse. Postać Archanioła początkowo powstawała zgodnie z opisem w książce ale dodałem sporo od siebie. Podzięki dla Klicka za pomoc przy "stopach" Jeśli będę coś w niej jeszcze dodawał to tylko szczegóły zbroi lub ornamenty ale jeżeli są uwagi lub podpowiedzi to będę wdzięczny. Programy: Photo Paint, Poser, Max Zapraszam i pozdrówka. [/
Napisano 23 Marzec 200816 l kurde... szacuneczek i powaga! ekstra upozowanie rak wyszlo! Jedyne co mnie troszke razi to to swiatelko na "stopie"- strasznie wazne jakies sie zrobilo.... Ale poza tym to kozactwo sie szerzy :) pozdrowki :]
Napisano 23 Marzec 200816 l Dla mnie super, b. fajnie ,,skrzydełka" wyszły :) to światło faktycznie jakby trochę za bardzo się wyróżnia.
Napisano 23 Marzec 200816 l wszystko swietne, tylko ulozenie nog mi nie pasuje-preferowalbym raczej wyprostowane nogi, jedna moze lekko zgieta w kolanie, bo tu wyglada jakby na deskorolce skakal
Napisano 23 Marzec 200816 l Nie wrzucałeś nic kawał czasu, miło widzieć coś nowego, tym bardziej coś takiego ;]. Zgadzam się z nicponim, ułożenie nóg mnie nie do końca przekonuje, skrzydła za to wymiatają, ogromny plus za mieszankę designu na nich.
Napisano 24 Marzec 200816 l Wykonanie jest naprawdę wysokiej klasy. Fajne światła i fajna gama... Ale mi design jego zbroi jakoś tak nie pasuje.. No ale to już jak na mój gust ;)
Napisano 24 Marzec 200816 l Świetna robota, zazdrościć cierpliwości do dłubania... Jednak.. jednak te stopy a'la generał Daimos mnie odrzucają :P
Napisano 25 Marzec 200816 l Autor Hej. Dzięki za miłe przyjęcie pracki :) Fajnie jest znów wrzucić coś co można pokazać. Muszę się wytłumaczyć z tych nóg. Układ taki wymyśliłem po to by pokazać jego lądowanie. A samego kształtu nie mogłem zmieniać bo taki jest w książce. Wolałbym nogi bardziej ludzkie ale to miał być taki transformer połączony z klimatami zbroi warhammera 20000 (4 strony opisu z czego połowę rzeczy ominąłem). Cieszę się, że nakłoniłem zleceniodawcę na przedstawienie tej ilustracji w klasycznym malarskim stylu i na ożywienie Archanioła cechami ludzkimi. Wyszedł z tego może taki mix archaizmu i nowoczesności ale to był strzał w dziesiątkę i autor książki jest zadowolony. Co do światełka to jedyna rzecz którą zostawiłem w miarę widoczną i nasyconą. Jak zwykle zaczynałem od mega nasycenia w full kolor :) Staram się uciekać od nasyconych kolorków tak jak podpowiadaliście. Jak z tego zszedłem postanowiłem coś jednak zostawić, więc zostało światełko. Dzięki za odwiedziny!!! Pozdrówka
Napisano 26 Marzec 200816 l ano pieknie sie prezentuje, nawet tym razem odsyciles kolorki, mniej "typowego" maronskiego, chwali sie to...=)
Napisano 26 Marzec 200816 l Wykonanie świetne, bardzo ładna praca. Ale nie zabardzo czuć żadnego klimatu.
Napisano 26 Marzec 200816 l Bardzo super. A mozna spytac co jest 3D a co jest 2D tam? Znaczy: ile miesa w miesie.
Napisano 26 Marzec 200816 l Na wstepie: nie znam sie w ogole, kiedyś malowałem ale to było w podstawówce. Super!!! a klicek jak zawsze zrobił brzydkie nogi :PP
Napisano 27 Marzec 200816 l uwagi: super! podpowiedzi: tak dalej! wiecej nie mowie... bo z opadniętą szczeką trudno dosć się wyrazić. :P pozdro!
Napisano 29 Marzec 200816 l Skrzydła suuupeeerrrr.....Chcę takie...! Mistrz!... Pozdro... P.S. Super stkrzydła...
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Autor Dzięki bardzo za pozytywny odbiór pracy! Przerobię jeszcze nogi i robiąc update teczki wrzucę finisza. Poniżej zdjęcie referencyjne do tej pracki :):):):):) Pozdro
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Hehe, mawiaja, ze nasza sztuka powinna wyrastac z nas samych, naszych korzeni. Teraz widze, ze takze realizujesz ta filozofie, tylko w nieco zakrecony sposob ;)
Napisano 1 Kwiecień 200816 l -Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie.Wstaję rano, za piętnaście trzecia. Latem to już widno.Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem,śniadanie jadam na kolację,więc tylko wstaję i wychodzę. -No ubierasz się pan -W płaszcz jak pada.Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? -Aaaa...fakt. -Do PKS mam pięć kilometry.O czwartej za piętnaście jest PKS. -I zdanżasz Pan? -Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa.Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny, do Stadionu. A potem to mam już z górki, bo tak:119, przesiadka w trzynastkę, przesiadka w 345 i jestem w domu. To znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma. To jeszcze mam kwadrans.To jeszcze sobie obiad jem w bufecie.To po fajrancie już nie muszę zostawać,żeby jeść, tylko prosto do domu i góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać ;))))