Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.Na poczatek z uwagi,ze jest to moj pierwszy powazny model samochodu,ktory zamierzam skonczyc to nie "bijcie" za mocno :).Narazie niewiele,ale z czasem bedzie wiecej tego dobrego(moze).Miejcami moze byc nierownie,ale na dopracowywanie przyjdzie jeszcze czas.Mam zamiar zmapowac to "cudo".Ok Zarzucam renderki.

1:

porsche7jg6.jpg

2:

porsche8hj9.jpg

Siatka:

1:

porsche9um7.jpg

2:

porsche10wo6.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Xiz0r dobrze prawi. Jest trochę za gęsto, co później będzie skutkowało ilością polygonów z kosmosu. A teraz przez to ciężej będzie Ci uzyskać równą powierzchnię ;)

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze.Postaram sie jak najszybciej upy dawac.Auto trudne,moje ulubione.Postawilem sobie cel,ze go skoncze.Jezeli chodzi o siatke to nie bede juz nic zmienial.Dzis poprawie krzywe vertexy.Yo

Napisano

A nie mogłeś dać siatki przed smoothem? Choć jak czytam to na takiej siatce modelujesz, masochisto :D . Tak czy siak, podoba mi się, choć dosyć mało jak narazie.

Napisano
  • Autor

Siatka przed Ms... xP.Jak sie upre to dam rade.Tutaj prosze blueprinty Carrery.

porsche911carrera41998bv9.gif

Niezla jakosc;]

Dzis postaram sie dodac UPA :).Pozdrawiam.

Napisano

Te bluprinty są spójne? Mnie czasem szlag trafia jak coś modeluje i niektóre kreski się nie zgadzają...

Napisano

czasem lepiej niż na blueprinty spojrzeć na referke bo na siatce nie zawsze wszystko jest.

Napisano

Szczerze mowiac/piszac wybrales sobie trudny model - te Porschawki niby takie fajne a maja dziwne ksztalty i przejscia miedzy nimi. No ale bede obserwowal - pracuj dalej