Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

podobają mi się takie klimaty, bardzo fajna praca

pozdrawiam

Napisano

Świetna pracka, grejt klimacik i kolorki :)

Kobieta wyszła cudnie, może tylko ciut ramionka za wąskie, ale i tak zacnie :)

Pozdro

Napisano

Bardzo ładne. Trochę jak Siudmak, ale jakoś lepiej jak dla mnie :P

Jedyne do czego bym się przyczepił to za dużo okrągłości wszędzie - możnaby zrobić chociaż skrzydła bardziej kanciaste, drapieżne.

Napisano

Niom Panie Dzordan, szacunek ;), kolorki miodek, laska lux, coś co rzuciło mi się w oczy to trochę dziwnie wyglądająca lewa dłoń oraz kciuk kobitki i łapka diabłowatego.

Powodzenia

//Pozdr.

Napisano

kobitka świetna, ogólnie b. mi się pracka podoba, nie pasuje mi tylko ta dłoń przy piersi, nie chodzi mi o wykonanie a o sam koncept...aha i jeszcze, co to jest to białe w zgięciu prawej nogi kobitki ?? Bo wygląda jakbyś zapomniał tam dokolorować...

Napisano

Bardzo fajna i przyjemna w odbiorze praca, jednak są tu zbyt duże zróżnicowania.

Od panienki bije real a cała reszta wygląda jak wycinanka. Ręka demona płaszczy kobitkę niemiłosiernie. Boris robił kombinacje realu i malarstwa ale zobacz jak u niego wszystko współgra. Robiąc pracę tego typu powinieneś przykładać wagę do każdej części obrazu i stosować zasadę wspólnych barw.

Napisano
  • Autor

Jest w WIpie bo chciałem sprawdzic przed "FInal Touch" jaki jest odbior.

Dlatego dzieki za przesłanie mi swoich mysli !!

@polterge!st: chodzio mi o to zeby to było nieczytelne czyje to sa skrzydła.

Ten macacz z tyłu to ma byc taki demon co ogarnia dusze i wysysa chec do zycia :(

Napisano
  • Autor

zamiast usuwac te nietoperki dodałem im troszke ruchu wirowego., zeby jak pieczatki nie wygladały. doałem tez troche innych detali. w sumie poza zblizeniami i tak tego nie widac jakos bardzo. update.jpg

Napisano

bardzo fajne, jak dla mnie Boris V. w polskim wydaniu, szacunek