SUPER_OkO Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Ogolnie lecisz tak.. w menu wybierasz FILE (w wersji jez. pol. bedzie PLIK) Open/otworz.. i tutaj najtrudniejszy krok.. trzeba odszukac LODOWEGO GRZBKA na dysku.. jak znajdziesz juz to ciskasz w open/otworz i WULA Lodowy grzybek GOTOWY.
Kulex Napisano 30 Marzec 2008 Autor Napisano 30 Marzec 2008 Chodzi mi o to, jak zrobić, a nie jak otworzyć.
Ania Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Malujesz pędzelkiem, kolorem niebieskim i jasnoniebieskim, starając się uzyskać kształt grzybka. Tło malujesz kolorem ciemnozielonym.
Orangegraphics Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 próbowałbym sposobem Ani, może dać dobre efekty...
elimo Napisano 28 Lipiec 2008 Napisano 28 Lipiec 2008 Zrób tak: Weż pióro i obrysowuj od najniżej ułożonych obiektów do najwyżej. Zmień kolory obszarów obrysowanych jak wszystko zaznaczysz. Zrasteryzuj obiekty. Domaluj pedzlem dodatkowe kolory. Szybko pójdzie.
sly Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 jesteście bezwzględni...brr... pozdrawiam. (ja nie wiem jak zrobić grzybka...)
Rekomendowane odpowiedzi