Glob Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 Nowy exterior. Zapraszam do oceny:) Pozdrawiam!
Orangegraphics Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 naprawdę ładnie, tylko te rolety we wszystkich bez wyjĄtku oknach złe wrażenie robią.
siwy Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 słońce świeci pionowo w dół? Za ponuro, kolory nie podobają mi się, zmieniłbym światło żeby wydobyć ciepłe kolorki na ścianach domu. na drugim obrazku dachówki masz ułożone udwrotnie - "pod prąd"
!Ewert Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 trawa, mapowanie i materiał bramy garażowej, dachówka na 2 ren. światło( pionowatość) źle. reszta mi sie podoba :)
carlosss Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 kolory ble, trawa ble, saturacja za wysoka, słońce pionowe... komin to kosmos jest :P ale ogólnie daje radę ;) pozdro
floo Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 ładny domek, jednak kilka rzeczy trzeba poprawić... ;) oświetlenie, dziwnie się odbija od dachówek... ten komin to jakiś żart??? kto takie coś wymyślił:P wydaje mi się że bez tego cuda wyglądał by lepiej i pewnie powinien być wyższy... te żaluzje w oknach to są zbyt monotonne... takie odnoszę wrażenie... popraw, bo warto!!! ;) powodzenia!
Glob Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 Dzieki za komenty. Komin i projekt nie moj wiec nie do mnie z tym...slonce specjalnie tak umiescilem bo wydaje mi sie ze bardziej realistyczny efekt wyszedl niz jak umieszczalem np za kamera. A odnosnie trawy to co z nia nie tak? Dachowka rzeczywiscie odwrotnie nie zauwazylem:P Pozdrawiam.
carlosss Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 A odnosnie trawy to co z nia nie tak? kolor trawy, strasznie wyblakły i niefajny
airmoss Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 a mnei dachowka i trawa (moze poza odceineim zielonego) sie podobaja. Moglbys podac parametry shadera dla dachowki?
WIERZBA Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Ogólnie przyjemne wrażenie . Ale zgadzam się z wypowiedziami poprzedników . W 2 obrazku denerwuje wypalone niebo do białości . Mogłaby być lepsza jakość wtórnych cieni , słabo widać materiał /podział / na tarasie /być może to przez rozdziałkę . Na poddaszu w lukarnach - trochę za blisko okna żluzje pionowe , lepiej wyglądają i bardziej naturalnie na dole . Ale co tam się czapiam :) Pozdrowienia
gientekwl Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 ładne wykonanie, a czym robiona roślinność ?
JohnyCa Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Światełko fajnie świeci - chociaż na drugim niebo przepalone ... ale o tym już było :)
Rekomendowane odpowiedzi