Napisano 4 Kwiecień 200817 l Witam! Chciałem zamieścić tutaj pracę, którą wykonałem po dwóch miesiącach pracy z aplikacją 3ds Max. Oczywiście przyjmuję każdą krytykę. Aplikację wykonałem w programie 3ds Max 8 i Adobe Photoshop Express Beta. Jest to oczywiście praca abstrakcyjna przedstawiająca wzgórza w mocnych odcieniach czerwieni.
Napisano 4 Kwiecień 200817 l Odpalałeś maxa i photoshopa żeby zrobić ten obrazek ,paint by nie wystarczył ? :)
Napisano 5 Kwiecień 200817 l Autor zeet ---> Chyba raczej by nie wystarczył. :P A przy okazji nauczyłem się czegoś w 3ds Max 8.
Napisano 5 Kwiecień 200817 l hehe no aplikacja taka sobie;D ps pokaz jak mozesz jak to wyglada bez photoshopa
Napisano 5 Kwiecień 200817 l widze panowie przyszli sie dowartosciowac ;D LemonChiffon: popracuj nad tym jeszcze ... w innym razie bedziesz namiętnie besztany ;)
Napisano 5 Kwiecień 200817 l da się w maxie to jakoś z automata zrobić, żeby tak pofałdował takie góry, jakieś skarpy zrobił czy coś?? czy trzeba to ręcznie robić?? :) edit: zet ma racje :) paint wystarczy i to z zarąbistą gamą na 256 kolorów :) ale nie mówię, że mi się nie podoba, bo jest na lighcie :)
Napisano 5 Kwiecień 200817 l juz nie przesadzajcie wiadomo za piekne to nie jest ale w paincie takie cos to latwo by sie nie zrobilo
Napisano 5 Kwiecień 200817 l Słabo dużo jeszcze godzin nauki przed tobą, nie zrażaj sie tylko snickers - i jedziesz dalej :D