LemonChiffon Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 Witam! Chciałem zamieścić tutaj pracę, którą wykonałem po dwóch miesiącach pracy z aplikacją 3ds Max. Oczywiście przyjmuję każdą krytykę. Aplikację wykonałem w programie 3ds Max 8 i Adobe Photoshop Express Beta. Jest to oczywiście praca abstrakcyjna przedstawiająca wzgórza w mocnych odcieniach czerwieni.
zeet Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 Odpalałeś maxa i photoshopa żeby zrobić ten obrazek ,paint by nie wystarczył ? :)
LemonChiffon Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 zeet ---> Chyba raczej by nie wystarczył. :P A przy okazji nauczyłem się czegoś w 3ds Max 8.
krzys!3k Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 hehe no aplikacja taka sobie;D ps pokaz jak mozesz jak to wyglada bez photoshopa
Bonifatz Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 widze panowie przyszli sie dowartosciowac ;D LemonChiffon: popracuj nad tym jeszcze ... w innym razie bedziesz namiętnie besztany ;)
Matrixus17 Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 da się w maxie to jakoś z automata zrobić, żeby tak pofałdował takie góry, jakieś skarpy zrobił czy coś?? czy trzeba to ręcznie robić?? :) edit: zet ma racje :) paint wystarczy i to z zarąbistą gamą na 256 kolorów :) ale nie mówię, że mi się nie podoba, bo jest na lighcie :)
Temporal Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 juz nie przesadzajcie wiadomo za piekne to nie jest ale w paincie takie cos to latwo by sie nie zrobilo
Fargate Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Słabo dużo jeszcze godzin nauki przed tobą, nie zrażaj sie tylko snickers - i jedziesz dalej :D
Matrixus17 Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 nie mówię, że łatwo :) Tylko przyznaje rację, ze da rady :)
Rekomendowane odpowiedzi