kudzawa Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Witam Jeżeli ktoś jest zainteresowany to sprzedaję swoje książki do majki na allegro: -PO PROSTU MAYA 4 LINK -MAYA 2 ANIMACJA POSTACI LINK -MAYA 2 PODSTAWY OBSŁUGI I MODELOWANIE LINK TANI KOMPLECIK DLA WYJADACZY;) PZDR!!!!!!!
shosiu Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Panowie, bez przesady. Te książki są dzisiaj tak samo użyteczne jak wtedy. Maya się aż tak nie zmieniła. Z ciekawości, ile sobie życzysz za taki komplecik?
floo Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Panowie, bez przesady. Te książki są dzisiaj tak samo użyteczne jak wtedy. Maya się aż tak nie zmieniła. Z ciekawości, ile sobie życzysz za taki komplecik? Ty poważnie mówisz??? Chłopie, Mayka od tam,tych czasów się zmieniła 360... no prawie:P
Destroyer Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 niektóre rzeczy aż tak bardzo się nie zmieniły tylko ewoluowały :) ale za to inne jak dynamika prawie całkiem się zmieniła tzn w 2009 już nic nie będzie takie jak kiedyś :D
happy-angel Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 Maye 4 wciagam :) Kiedys przegarnelem ja cala i pare zeczy sie nauczylem z niej i nieraz brakuje gdzie zajrzec :) Trickow i skrotow nigdy za wiele :P
shosiu Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 floo, mówię jak najbardziej poważnie. Z tych książek można się i dzisiaj sporo nauczyć, tym bardziej że omawiają wszystko po trochu - a podstawy to się praktycznie nie zmieniły. A co do tego, że Maya zmieniła sie o 360 stopni - to pokaż palcem, bo nie zauważyłem :)
Destroyer Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 A co do tego, że Maya zmieniła sie o 360 stopni - to pokaż palcem, bo nie zauważyłem w tej książce na pewno nie ma nic o maya muscles, ncloth a nawet fluidach bo weszły dopiero w 4,5 jak się nie mylę :) ale fakt że podstawy i filozofia działania się nie zmieniła tak bardzo :)
mirach Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 A co do tego, że Maya zmieniła sie o 360 stopni - to pokaż palcem, bo nie zauważyłem nie chce wam psuc tej pieknej debaty, ale obrot o 360 stopni oznacza powrot do tej samej pozycji... :)
floo Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 mirach to już jakieś zboczenie zawodowe... :P hehe shosiu użyłem przenośni w sensie sporych zmian... moja reakcja była taka, ze względu na to że nie jestem zwolennikiem książek, choć dobrze jest przyswoić sobie teorię do pracy z programem... zauważyłem że w jednej z książek jest kilka nieśmiertelnych tematów, dotyczących choćby scenariusza... :)
maxofp2p Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 JA bym chętnie kupił ale jak dorzucisz Maye to nawet zgadamy się bez problemu:)
Rekomendowane odpowiedzi