Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to sprzedaję swoje książki do majki na allegro:

-PO PROSTU MAYA 4 LINK

-MAYA 2 ANIMACJA POSTACI LINK

-MAYA 2 PODSTAWY OBSŁUGI I MODELOWANIE LINK

TANI KOMPLECIK DLA WYJADACZY;)

PZDR!!!!!!!

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Panowie, bez przesady. Te książki są dzisiaj tak samo użyteczne jak wtedy. Maya się aż tak nie zmieniła. Z ciekawości, ile sobie życzysz za taki komplecik?

Napisano
Panowie, bez przesady. Te książki są dzisiaj tak samo użyteczne jak wtedy. Maya się aż tak nie zmieniła. Z ciekawości, ile sobie życzysz za taki komplecik?

Ty poważnie mówisz???

Chłopie, Mayka od tam,tych czasów się zmieniła 360... no prawie:P

Napisano

niektóre rzeczy aż tak bardzo się nie zmieniły tylko ewoluowały :) ale za to inne jak dynamika prawie całkiem się zmieniła tzn w 2009 już nic nie będzie takie jak kiedyś :D

Napisano

Maye 4 wciagam :) Kiedys przegarnelem ja cala i pare zeczy sie nauczylem z niej i nieraz brakuje gdzie zajrzec :) Trickow i skrotow nigdy za wiele :P

Napisano

floo, mówię jak najbardziej poważnie. Z tych książek można się i dzisiaj sporo nauczyć, tym bardziej że omawiają wszystko po trochu - a podstawy to się praktycznie nie zmieniły. A co do tego, że Maya zmieniła sie o 360 stopni - to pokaż palcem, bo nie zauważyłem :)

Napisano
A co do tego, że Maya zmieniła sie o 360 stopni - to pokaż palcem, bo nie zauważyłem

w tej książce na pewno nie ma nic o maya muscles, ncloth a nawet fluidach bo weszły dopiero w 4,5 jak się nie mylę :)

ale fakt że podstawy i filozofia działania się nie zmieniła tak bardzo :)

Napisano
A co do tego, że Maya zmieniła sie o 360 stopni - to pokaż palcem, bo nie zauważyłem

nie chce wam psuc tej pieknej debaty, ale obrot o 360 stopni oznacza powrot do tej samej pozycji... :)

Napisano

mirach to już jakieś zboczenie zawodowe... :P hehe

shosiu użyłem przenośni w sensie sporych zmian...

moja reakcja była taka, ze względu na to że nie jestem zwolennikiem książek, choć dobrze jest przyswoić sobie teorię do pracy z programem...

zauważyłem że w jednej z książek jest kilka nieśmiertelnych tematów, dotyczących choćby scenariusza... :)

Napisano

JA bym chętnie kupił ale jak dorzucisz Maye to nawet zgadamy się bez problemu:)