Napisano 5 Maj 200816 l Bro to dobrze wyraził. Za małą rozdzielczość mają te tekstury, zbyt rozmazane. I nie są dopasowane do modelu, np. na tym pasie fałdy sobie, a tekstura sobie, tekstura powinna się zginać w tą samą stronę co fałdy. Koszula jak z reklamy proszku do prania.
Napisano 5 Maj 200816 l Bro ma rację. Czy on ma lewy but na prawej nodze? Miałem takie samo wrażenie. Imo prawdę ludziska Ci piszą, ale z drugiej strony poczyniłeś duży progress, szczególnie na highpoly to widać.
Napisano 5 Maj 200816 l Model -> tak tak tak tak! Tekstura -> nie nie nieeeeee... Popraw proszę bo nie damy Ci tu spokoju :P
Napisano 5 Maj 200816 l Autor Dzieki wszystkim a komenty. Bad Moon -> dzieks Djud -> rowniez dzieks Levus -> wlasnie wedlug mnie ten z teksturami to zupelnie inny gosc. Postaram sie to poprawic. donMario -> wprowadze troche poprawek i zaprezentuje model z roznym oswietleniem Bro -> no troche popsulem to low poly Tores -> kope lat :) co do buta to cos widocznie nie tak z siatka. Zobacze co jest nie tak. Ania -> rozdzielczosc jest duza, ale faktycznie z ostroscia nie najlepiej Chris -> jeszcze powalcze z nim bo tak srednio jestem zadowolony z efektow. Pozdro :)
Napisano 6 Maj 200816 l Hejo. Się pojawię, powiem i zniknę. 1. Faktura materiału za gruba- chyba, że ma ubranie tkane z linki żeglarskiej czy innej szpulki wędkarskiej. 2. Dłonie- wstecz na pierwszy level i sculp od początku- kciuk przede wszystkim. 3. Kolanka za cienkie, w ogóle proporcje do tweaku. Też poza trochę dziwna i trudno ocenić proporcje ręce- nogi etc. Upewnij się, czy na pewno wszystko hula. 4. Hi poly ugniecione z masy plastycznej czy innej gliny- za wcześnie imo poszedłeś na kolejne poziomy podziału. 5. Za 8-5 k tri na to lowpoly pociąłbym nie tylko autora, ale jeszcze kogoś z rozpędu (na taką postać MAKS 3,5-3 k tri, asasyn na boską litość miał 3,5-4 k tri! ) 6. Mapy: brak lamówek, szyć, logicznego połączenia normal- kolor, kapelusz płaski... Na koniec jeszcze dodam, że ma połamane łokcie (przedramienia) i jest na prawdę, ale to mega naprawdę, wychudzony i skarłowaciały- nie ma tego feelingu mężczyzny- to pirat, zaprawiony w morzu FACET!! Nie drobne emo z gimnazjum... Tak czy owak na dobrej drodze... ale na prawdę warto by było sporą część roboty zrobić od początku. Niestety. Pozdrówki