Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ok, więc padło na mnie. Po szybkim rekonesansie w dotychczasowych tematach wyszło mi że tym razem zejdziemy do podziemia, temat: Kopalnia, czyli górnictwo, kopalnie, sztolnie, zawały, odkrywki także myślę ze wchodzą. Wszystkim życzę gorącej temperaturki pod tabletami! Niech się dzieje kolejny tydzień na speedzie ;))

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna

* Prace umieszczamy w tym wątku

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w

postaci linku

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać

głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem,

jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu;

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu;

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE 34 SESJI: 21.04.2008 godz. 23:59.

SONDA: od 22.04 do 25.04.2008 (3 dni)

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 5,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Łukasz fajny teamt, można by jeszcze to jednak dopracować... :)

Postaram się zrobić jakąś prackę...

Napisano

Długo nie speedowałem bo byłem zajęty marnowaniem czasu.

Tak jakoś mnie naszło.

gornik.jpg

Napisano

Tu cos ode mnie (w ramach odpoczynku od niespeedowej pracki) :D - gornicy po pracy...

kopalniabt8.jpg

Napisano

uuuuhuhuuuuuhuu... :D to juz po faworkach - nie no git ilustracja! bedzie trudno dogonic poziomem ale sprobuje ;]

Napisano

What the fu*k ? No i po zabawie. Ale dobrze dobrze, przynajmniej inspiruje do pracy :D

Napisano

Dzieki za pozytywne reakcje ;] Tak juz poza konkursem wykonczylem sobie troche ta pracke

mine2uw4.jpg

Napisano

Omen moglbys kiedys nagrac jak maziasz takiego speeda... mysle ze bysmy sie duzo nauczyli, bo wlasnie speed powinien byc podstawa pracy, a czesto nie jest...

Napisano

Omen adoptuj :) będę siedział patrzył ci przez ramie i sie slinił xD

Napisano

No nie no, nie starajcie się aż tak następnym razem :\

Kilkunastominutowa wolna interpretacja tematu, kopalnia

1992985ce6dce745ad71be7aeab964134f008564962.jpg

Napisano

ja to może jednak zamacham białą flagą i podziekuje bo nie styknelo mi czasu ;] jeszcze raz gratulacje dla Omena ;)

Napisano

a ze cala bitwa zostala juz podbita przez jednego z "pracownikow" maxowej kopalni :P (omen ty draniu :P ) hehe to ja chociaz wrzuce cos co mi bardziej sie widzi niz moje pierwsze podejscie...

cwiczonko121cn2.jpg

Napisano

Nie marudzic - pracowac -akurat jeszcze godzinka z hakiem jest ;]

A co do filmikow ze speedami moj proces jest niemal identyczny jak pana MV

Napisano

ty juz lepiej nastepny temat szykuj a nie znecaj sie nad ludziami.

Na takiego spida to ja bym chyba 3 godzin potrzebowal :-D

Napisano

OmeN2501 Wiesz może jak autor tych filmików wytrzaskał ta paletę kolorów :) ? I wiecie może jaki jest skrót do niej ?

Napisano

No kolega Omen troche przesadzil, ale wcale tak nie uciekl konkurencji bo poziom poszybowal w tej edycji. I mimo tytulu tej edycji - poszybowal w gore ;) Potestowalem brushe M@ o ktorych Omen niedawno pisal i wyszla mi taka pseudo kopalniania impresja.

wsp-leander-kopalnia.jpg

Napisano

JakobM: W Photoshopie przy otwarciu palety masz rozne checkboxy do zaznaczenia - i cie sie zmieniaja kolory w zaleznosci od tego ktory wybierzesz

Napisano
No kolega Omen troche przesadzil, ale wcale tak nie uciekl konkurencji bo poziom poszybowal w tej edycji. I mimo tytulu tej edycji - poszybowal w gore ;) Potestowalem brushe M@ o ktorych Omen niedawno pisal i wyszla mi taka pseudo kopalniania impresja.

wsp-leander-kopalnia.jpg

Jakich brushy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności