Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok, więc padło na mnie. Po szybkim rekonesansie w dotychczasowych tematach wyszło mi że tym razem zejdziemy do podziemia, temat: Kopalnia, czyli górnictwo, kopalnie, sztolnie, zawały, odkrywki także myślę ze wchodzą. Wszystkim życzę gorącej temperaturki pod tabletami! Niech się dzieje kolejny tydzień na speedzie ;))

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna

* Prace umieszczamy w tym wątku

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w

postaci linku

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać

głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem,

jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu;

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu;

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE 34 SESJI: 21.04.2008 godz. 23:59.

SONDA: od 22.04 do 25.04.2008 (3 dni)

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Omen moglbys kiedys nagrac jak maziasz takiego speeda... mysle ze bysmy sie duzo nauczyli, bo wlasnie speed powinien byc podstawa pracy, a czesto nie jest...

Napisano

a ze cala bitwa zostala juz podbita przez jednego z "pracownikow" maxowej kopalni :P (omen ty draniu :P ) hehe to ja chociaz wrzuce cos co mi bardziej sie widzi niz moje pierwsze podejscie...

cwiczonko121cn2.jpg

Napisano

No kolega Omen troche przesadzil, ale wcale tak nie uciekl konkurencji bo poziom poszybowal w tej edycji. I mimo tytulu tej edycji - poszybowal w gore ;) Potestowalem brushe M@ o ktorych Omen niedawno pisal i wyszla mi taka pseudo kopalniania impresja.

wsp-leander-kopalnia.jpg

Napisano
No kolega Omen troche przesadzil, ale wcale tak nie uciekl konkurencji bo poziom poszybowal w tej edycji. I mimo tytulu tej edycji - poszybowal w gore ;) Potestowalem brushe M@ o ktorych Omen niedawno pisal i wyszla mi taka pseudo kopalniania impresja.

wsp-leander-kopalnia.jpg

Jakich brushy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności