Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm taka malo kobieca, talia za gruba trochu jak na moj gust, uda za grube... ale model i teksturka fajna... no i buzia wyglada na meska heh... nie wiem czmeu :)...

teksturka fajna, i jest juz rig nawet, brawa :D

Napisano

Darkelf - to miała być dobrze zbudowana kobieta (wzorce na fineart.sk - sekcja female bodybuilders).

Co do twarzy, zgadzam się - będę się starał ją poprawić (i te kwadratowe loczki), ale na razie muszę od niej trochę odpocząć.

Zaraz wrzucę siatkę.

Napisano

A co nie tak z budową skrzydeł?

Bo, że tekstura do bani to wiem - próbowałem wzorować się na nietoperzowych, a jak to wyszło widać.

Co do ogonka, to też mi nie pasuje jego kolorystyka i oteksturowanie jego początku - ale zobaczyłem to dopiero jak odpocząłem parę godzin od tego modelu.

Napisano

Mi sie ogromnie podoba babka! Nie pod wzgledem urody :P, ale jako model z teksturką. Mysle ze nawet taka brzydka to ona moze byc! Wkoncu to zla postac i jak np. bedzie sie z nia walczylo to bedzie wieksza chec zabicia takiej, niz jakiejs sexbomby :D...

P.S.

Co jak co, ale moim zdaniem MRCN ogromnie by sie przydal w KL\'u, bo jezeli bedzie dalej tak jak jest narazie to skonczymy za 10 lat albo i wiecej :(

Napisano

Calosc fajna.. niezle cycuszki i texturka :D ale ta glowa to totalnie skopana.. zmieniles ulozenie ust.. a niezupelnie o to chodzilo.. raczej nalezaloby zmienic cala texture twarzy bo narazie wyglada jak Butterfly from Hell po przejsciach jakby ktos jej mocno naczaskal po mordce - jakis beszczelny demon z zaswiatow [lol2] Panienki z reguly powinny miec ladne twarzyczki pociagajace.. narazie wyglada jak facet :D z peruka na glowie. Reszta texturek ciekawa :)

Napisano

Zmieniłem kości policzkowe, szczękę, no i usta, a tekstury rzeczywiście jeszcze nie tykałem.

Wezmę się za nią później, bo teraz robię pupilka dla babeczki (możliwe, że to on ją tak oszpecił ;) ).

Napisano

Zrobiłem dla pani pupilka.

Miał być jeszcze łańcuch, ale już mi sie nie chciało.

p1.jpg

Model ma 3800 trójkątów i dwie tekstury 1024x1024 (zapomniałem zmniejszyć jedną do 512x512 :) )

Napisano

No ja bym pogadal [lol2] Ma calkiem sympatyczny wyraz twarzy...Hmmm nie pasuja mi te niktore kolce na jego plecach tzn sa zbyt proste.. i jakies dziwne moglgbybyc bardiej regularne jak rogi tzn w ksztalcie luku..Ogolnie postac wyrabista na maxa !! fajne texturki tak dalej.. jeszcze tylko moglbys porprwic twarzryczke tej panienki i bedzie z nich wysmienita para :D