Napisano 26 Styczeń 200421 l hmm taka malo kobieca, talia za gruba trochu jak na moj gust, uda za grube... ale model i teksturka fajna... no i buzia wyglada na meska heh... nie wiem czmeu :)... teksturka fajna, i jest juz rig nawet, brawa :D
Napisano 26 Styczeń 200421 l Mnie sie podoba....sam model i texturka swietna ! mozesz pokazac siatke i powiedziec z ilu scianek sie sklada? pozdr
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Darkelf - to miała być dobrze zbudowana kobieta (wzorce na fineart.sk - sekcja female bodybuilders). Co do twarzy, zgadzam się - będę się starał ją poprawić (i te kwadratowe loczki), ale na razie muszę od niej trochę odpocząć. Zaraz wrzucę siatkę.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Mi nie pasuje tylko twarz, reszta jest OK, chociaż z boku nie wydaje się być już taka krągła jak z przodyu :D
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Siatka. Od razu widać, że przydałaby się jeszcze jedna sekcja na brzuchu, co pozwoliłoby lepiej odwzorować talię.
Napisano 27 Styczeń 200421 l Postać na prawdę jest dopracowana pod względem tekstury i budowy-ale skrzydełka to skopałeś - koniecznie popraw i budowę i teksturkę. Pozdr Giorgione
Napisano 27 Styczeń 200421 l Mnie się podoba i model i tekstura tylko że uroda tej babki jest oszałamiająco brzydka ;) I troszkę nie pasuje mi ten ogonek :)
Napisano 27 Styczeń 200421 l Autor A co nie tak z budową skrzydeł? Bo, że tekstura do bani to wiem - próbowałem wzorować się na nietoperzowych, a jak to wyszło widać. Co do ogonka, to też mi nie pasuje jego kolorystyka i oteksturowanie jego początku - ale zobaczyłem to dopiero jak odpocząłem parę godzin od tego modelu.
Napisano 27 Styczeń 200421 l Może trizke grubsze zrób w miejscu łączenia z ciałem I napisz ile i jakie teksturki użyłeś. Pozdr Giorgione
Napisano 27 Styczeń 200421 l Autor Są trzy tekstury (głowa+włosy, ciało, skrzydła +ogon), na razie w rozdzielczości 1024x1024, potem się je przeskaluje (albo i nie ;) ).
Napisano 28 Styczeń 200421 l Mi sie ogromnie podoba babka! Nie pod wzgledem urody :P, ale jako model z teksturką. Mysle ze nawet taka brzydka to ona moze byc! Wkoncu to zla postac i jak np. bedzie sie z nia walczylo to bedzie wieksza chec zabicia takiej, niz jakiejs sexbomby :D... P.S. Co jak co, ale moim zdaniem MRCN ogromnie by sie przydal w KL\'u, bo jezeli bedzie dalej tak jak jest narazie to skonczymy za 10 lat albo i wiecej :(
Napisano 28 Styczeń 200421 l Autor Przerobiłem trochę buźkę. Wygląda teraz nieco lepiej, ale do Kate Archer to jej daleko ;).
Napisano 28 Styczeń 200421 l Autor Na zmarszczki to najlepszy jest meshsmooth, ale tutaj go nie używałem :).
Napisano 28 Styczeń 200421 l Calosc fajna.. niezle cycuszki i texturka :D ale ta glowa to totalnie skopana.. zmieniles ulozenie ust.. a niezupelnie o to chodzilo.. raczej nalezaloby zmienic cala texture twarzy bo narazie wyglada jak Butterfly from Hell po przejsciach jakby ktos jej mocno naczaskal po mordce - jakis beszczelny demon z zaswiatow [lol2] Panienki z reguly powinny miec ladne twarzyczki pociagajace.. narazie wyglada jak facet :D z peruka na glowie. Reszta texturek ciekawa :)
Napisano 28 Styczeń 200421 l Autor Zmieniłem kości policzkowe, szczękę, no i usta, a tekstury rzeczywiście jeszcze nie tykałem. Wezmę się za nią później, bo teraz robię pupilka dla babeczki (możliwe, że to on ją tak oszpecił ;) ).
Napisano 4 Luty 200421 l Autor Zrobiłem dla pani pupilka. Miał być jeszcze łańcuch, ale już mi sie nie chciało. Model ma 3800 trójkątów i dwie tekstury 1024x1024 (zapomniałem zmniejszyć jedną do 512x512 :) )
Napisano 5 Luty 200421 l Bestia czadowa - zdecydowamnie lepsza od gościówy - i ta teksturka wspaniałe:D Pozdr Giorgione
Napisano 5 Luty 200421 l No ja bym pogadal [lol2] Ma calkiem sympatyczny wyraz twarzy...Hmmm nie pasuja mi te niktore kolce na jego plecach tzn sa zbyt proste.. i jakies dziwne moglgbybyc bardiej regularne jak rogi tzn w ksztalcie luku..Ogolnie postac wyrabista na maxa !! fajne texturki tak dalej.. jeszcze tylko moglbys porprwic twarzryczke tej panienki i bedzie z nich wysmienita para :D
Napisano 5 Luty 200421 l Autor Dzięki za posty :) W weekend wezmę się za przerabianie panienki. Poprawię trochę model i zrobię od nowa teksturę twarzy.
Napisano 18 Luty 200421 l Mnie tez sie bardzo podoba, ale jestem poczatkujacym wiec nie moge ci udzielic zadnych rad...;]