adek Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Pojawił się już trzeci numer magazynu 3DFX. Więcej informacji w rozwinięciu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=124
makbol Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Już sie nie mogę doczekać kiedy go do skrzyneczki dostane ;)
Silaslogo Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Ja już dzisiaj dostałem, i uważam, że jak dotąd to najlepszy numer. Więcej konkretów, a tematy bardziej mi pasują. Kurs after effect na płycie porusza podstawy programu, więc zawsze jakiś drobiazg można podłapać. Wolałbym co prawda, więcej artykułów w stronę maxa, ale co tam Maya, XSI też może być. Można to na maxa przetrawić.
Ramsez Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Kurs Adobe After Effects żądzi :P ,,rendgening"xD
piksar Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Kurs Adobe After Effects żądzi :P ,,rendgening"xD no ty też żądzisz
Kimmi Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Trzeci numer 3DFX jest znacznie lepszy od poprzednich. Szkoda, że w galerii z bitwy 3d pomylono podpisy pracy "Do ataku" i "Don Quixota".
Ramsez Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Jeszcze jedna perełka: "Jeśli chodzi o inne elementy np. pojazdy, to w moim odczuciu są zbędnym dodatkiem do gry" - Test konsumencki, UT 2007
hcpiter Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Ramzes dobra juz tych perelek nie wyciagaj bo sam moglbys sie sporo z tej gazety nauczyc...
Ramsez Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Ramzes dobra juz tych perelek nie wyciagaj bo sam moglbys sie sporo z tej gazety nauczyc... Po to właśnie ją zakupiłem , numer mi się podoba ale tego typu teksty trochę psują obraz całości.
streaker Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Wniosek jest jeden - zainwestujcie w korektę ;)
Rascal Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Pewnie osobie odpowiedzialnej za korekte pojecie rendering nie jest obce :) ale majac do korekty tyle textu nawet powszechnie uzyte blednie sformulowanie moze sie przesliznac :)
makbol Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Numer jest bardzo fajny natomiast moim zdaniem pismo idzie w zła stronę. Powinno być więcej tutoriali, porad, making of'ów i tricków (które powinny być opisywane dokładniej) a mniej "gadania" ;)
Rascal Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Wiecej tutoriali czyli "kliknij to, zrob tamto" koniec arta ;) chca tego pewnie uniknac takiej tresci bezplciowej :). Autorzy maja ograniczona ilosc tekstu tak wiec ciezko rozwinac skrzydla a za bardzo skondensowanie tez nie mozna pisac poniewaz kiepsko z odbiorem trzeba troche pogdybac i pozniej przejsc do konkretnego zagadnienia :)
Rekomendowane odpowiedzi