Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja już dzisiaj dostałem, i uważam, że jak dotąd to najlepszy numer. Więcej konkretów, a tematy bardziej mi pasują. Kurs after effect na płycie porusza podstawy programu, więc zawsze jakiś drobiazg można podłapać. Wolałbym co prawda, więcej artykułów w stronę maxa, ale co tam Maya, XSI też może być. Można to na maxa przetrawić.

Napisano
Kurs Adobe After Effects żądzi :P ,,rendgening"xD

no ty też żądzisz

Napisano

Trzeci numer 3DFX jest znacznie lepszy od poprzednich. Szkoda, że w galerii z bitwy 3d pomylono podpisy pracy "Do ataku" i "Don Quixota".

Napisano

Jeszcze jedna perełka:

"Jeśli chodzi o inne elementy np. pojazdy, to w moim odczuciu są zbędnym dodatkiem do gry" - Test konsumencki, UT 2007

Napisano

Ramzes dobra juz tych perelek nie wyciagaj bo sam moglbys sie sporo z tej gazety nauczyc...

Napisano
Ramzes dobra juz tych perelek nie wyciagaj bo sam moglbys sie sporo z tej gazety nauczyc...

Po to właśnie ją zakupiłem , numer mi się podoba ale tego typu teksty trochę psują obraz całości.

Napisano

Pewnie osobie odpowiedzialnej za korekte pojecie rendering nie jest obce :) ale majac do korekty tyle textu nawet powszechnie uzyte blednie sformulowanie moze sie przesliznac :)

Napisano

Numer jest bardzo fajny natomiast moim zdaniem pismo idzie w zła stronę. Powinno być więcej tutoriali, porad, making of'ów i tricków (które powinny być opisywane dokładniej) a mniej "gadania" ;)

Napisano

Wiecej tutoriali czyli "kliknij to, zrob tamto" koniec arta ;) chca tego pewnie uniknac takiej tresci bezplciowej :). Autorzy maja ograniczona ilosc tekstu tak wiec ciezko rozwinac skrzydla a za bardzo skondensowanie tez nie mozna pisac poniewaz kiepsko z odbiorem trzeba troche pogdybac i pozniej przejsc do konkretnego zagadnienia :)