Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja już dzisiaj dostałem, i uważam, że jak dotąd to najlepszy numer. Więcej konkretów, a tematy bardziej mi pasują. Kurs after effect na płycie porusza podstawy programu, więc zawsze jakiś drobiazg można podłapać. Wolałbym co prawda, więcej artykułów w stronę maxa, ale co tam Maya, XSI też może być. Można to na maxa przetrawić.

Napisano
Kurs Adobe After Effects żądzi :P ,,rendgening"xD

no ty też żądzisz

Napisano

Trzeci numer 3DFX jest znacznie lepszy od poprzednich. Szkoda, że w galerii z bitwy 3d pomylono podpisy pracy "Do ataku" i "Don Quixota".

Napisano

Jeszcze jedna perełka:

"Jeśli chodzi o inne elementy np. pojazdy, to w moim odczuciu są zbędnym dodatkiem do gry" - Test konsumencki, UT 2007

Napisano

Ramzes dobra juz tych perelek nie wyciagaj bo sam moglbys sie sporo z tej gazety nauczyc...

Napisano
Ramzes dobra juz tych perelek nie wyciagaj bo sam moglbys sie sporo z tej gazety nauczyc...

Po to właśnie ją zakupiłem , numer mi się podoba ale tego typu teksty trochę psują obraz całości.

Napisano

Pewnie osobie odpowiedzialnej za korekte pojecie rendering nie jest obce :) ale majac do korekty tyle textu nawet powszechnie uzyte blednie sformulowanie moze sie przesliznac :)

Napisano

Numer jest bardzo fajny natomiast moim zdaniem pismo idzie w zła stronę. Powinno być więcej tutoriali, porad, making of'ów i tricków (które powinny być opisywane dokładniej) a mniej "gadania" ;)

Napisano

Wiecej tutoriali czyli "kliknij to, zrob tamto" koniec arta ;) chca tego pewnie uniknac takiej tresci bezplciowej :). Autorzy maja ograniczona ilosc tekstu tak wiec ciezko rozwinac skrzydla a za bardzo skondensowanie tez nie mozna pisac poniewaz kiepsko z odbiorem trzeba troche pogdybac i pozniej przejsc do konkretnego zagadnienia :)