Apollo Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Kurcze ja tez nie skoncze :/ :) Wiec przedstawiam mojego koncepto-skalpo-bobola - sa to takie samiutkie poczatki roboty, stad taka marna jakosc :) Az wstyd pokazywac, ale co tam :) Zeby nie bylo ze nie zaczalem :P Pewnie skoncze go juz po bitwie. Pochylony tak dlatego ze mial miec wielka giwere. Z zalozenia mial byc starym wiejskim mechanikiem. Prosze nie brac pod uwage tej pracy w konkursie :) Edytowane 19 Maj 2008 przez Apollo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Nooo czekam na rezultaty waszej pracy i się doczekać nie mogę :P Co do tych low poly to zrobienie bitwy z takimi limitami to niezły pomysł :) Mało rozwojowy temat, ale zawsze super zabawa. Jeszcze ostatnio trafiłem na coś takiego: http://genz.cgsociety.org/gallery/594901/ http://genz.cgsociety.org/gallery/578595/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 No to ja pokażę finish. Miałem bardzo mało czasu żeby zrobić poprawki na babolach które mi licznie wytykaliście ;( Pewnie przed wrzuceniem do portfolio popoprawiam kilka rzeczy ale termin był na dzisiaj i dzisiaj kończę ;) Co do broni to długo myślałem nad tą cewką ale stwierdziłem że lepiej będzie z tą "wtyczką" taki już mam zboczony gust ;) Renderek ze scanline`a 3 światełka i leciutka zabawa shaderkiem (specular level 40 glossiness 5), catmul rom jako AA. Trochę lipa wyszła bo normalki wogóle nie widać. Siateczki i texy wrzucę jutro bo czasu teraz nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Ex3 - Takie kobiety to chyba tylko w Warszawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 ani w Warszawie, ani w Krakowie tylko u nas w Kopydłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Maj 2008 Autor Share Napisano 20 Maj 2008 Dla tych którym się nie chce modelować proszę bardzo click Smacznego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Ex3 fajna sprawa... :) rep za inicjatywę i modelik git... ;) fajnie się podgląda modelik, szkoda że trójkąty... ;) interesuje mnie mapowanie, robiłeś to unwarpem?? i pinowanie??? można prosić o pokazanie szwów?? Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi