Apollo Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Kurcze ja tez nie skoncze :/ :) Wiec przedstawiam mojego koncepto-skalpo-bobola - sa to takie samiutkie poczatki roboty, stad taka marna jakosc :) Az wstyd pokazywac, ale co tam :) Zeby nie bylo ze nie zaczalem :P Pewnie skoncze go juz po bitwie. Pochylony tak dlatego ze mial miec wielka giwere. Z zalozenia mial byc starym wiejskim mechanikiem. Prosze nie brac pod uwage tej pracy w konkursie :) Edytowane 19 Maj 2008 przez Apollo
Creator Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Nooo czekam na rezultaty waszej pracy i się doczekać nie mogę :P Co do tych low poly to zrobienie bitwy z takimi limitami to niezły pomysł :) Mało rozwojowy temat, ale zawsze super zabawa. Jeszcze ostatnio trafiłem na coś takiego: http://genz.cgsociety.org/gallery/594901/ http://genz.cgsociety.org/gallery/578595/ :)
Ex3 Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 No to ja pokażę finish. Miałem bardzo mało czasu żeby zrobić poprawki na babolach które mi licznie wytykaliście ;( Pewnie przed wrzuceniem do portfolio popoprawiam kilka rzeczy ale termin był na dzisiaj i dzisiaj kończę ;) Co do broni to długo myślałem nad tą cewką ale stwierdziłem że lepiej będzie z tą "wtyczką" taki już mam zboczony gust ;) Renderek ze scanline`a 3 światełka i leciutka zabawa shaderkiem (specular level 40 glossiness 5), catmul rom jako AA. Trochę lipa wyszła bo normalki wogóle nie widać. Siateczki i texy wrzucę jutro bo czasu teraz nie mam.
Gość Bad Moon Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 ani w Warszawie, ani w Krakowie tylko u nas w Kopydłowie
Ex3 Napisano 20 Maj 2008 Autor Napisano 20 Maj 2008 Dla tych którym się nie chce modelować proszę bardzo click Smacznego 2
floo Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Ex3 fajna sprawa... :) rep za inicjatywę i modelik git... ;) fajnie się podgląda modelik, szkoda że trójkąty... ;) interesuje mnie mapowanie, robiłeś to unwarpem?? i pinowanie??? można prosić o pokazanie szwów?? Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi