FF Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Witam! Jak w temacie. Słyszałem że podobno super sprawa ale słyszałem tez kilka złych opinii. Tak wiec postanowiłem zapytać profesjonalistów:] Jak ktoś korzysta albo korzystał niech sie wypowie. Z góry dzieki, pozdrawiam!
FF Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 Saper akurat mi wisi;D Zapomniałem sie jeszcze zapytać czy ktoś wie ile to maksymalnie ramu wykrywa?
deshu Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Ja jade na mxie, polecam wersje rgb, v6final jest zla, osobiscie czekam na 7, nie wiem ile ramu wykrywa bo mam tylko giga +++ to chyba nie-legal wiec uwaga na modow:)
FF Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 to chyba nie-legal wiec uwaga na modow:) Ups! Nie pomyślałem, moja wina, przepraszam.
mirach Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Huh? A co to ten Winzrgoz MX ? Jedyne co mi wyplulo google to link do youtuba do czegos co wyglada jak mod XPka.
hcpiter Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 tez mialem zapytac o to a tak ogolnie to raczej nikt nie lamie regulaminu bo nie leca texty gdzie mozna sciagnac, p2p itp a poza tym z tego co zdazylem sobie przeczytac to dosc ciekawa opcja :) pozdro
mirach Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 ok, nie bylo pytania. Roznica w wynikach z google.co.uk a google.pl jest dosc duza :)
Dirk Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Windows MX to zmodyfikowana wersja XP. Usunięto z niej niektóre elementy, dodano ikonki itp. Generalnie to bym tego nie instalował-nigdy nie wiadomo co jeszcze "gratis" jest dorzucone. Jeśli ktoś chce mieć zmodyfikowanego XP to można to zrobić samemu. Do poczytania. http://forum.pclab.pl/t301329.html Jeśli ktoś się zastanawia czy tworzenie takiego systemu ma sens, to ja odpowiem, że ma. Ale zależne jest to od użytkownika. Można zintegrować programy, sterowniki, łatki i SP. Jak system trzeba zainstalować na nowo to przynajmniej nie trzeba znowu pobierać masy łatek.
deshu Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Dirk ma racje, ale z jego wypowiedzi nalezy wyciac "Generalnie to bym tego nie instalował-nigdy nie wiadomo co jeszcze "gratis" jest dorzucone" i juz smialo mozna stwierdzic ze prawde napisal:) Nie ma w tym modzie zadnego syfu, sprawdzone, ja jestem zadowolony, tak jak pisalem, polecam:)
avant.garde Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Hmmm, tzn ja jakoś sceptycznie podchodzę do tego, że ktoś miałby mi zaserwować jakiś autorski "release" systemu. Nie mówię, że jest to Zuo, ale wolałbym sam zmodyfikować system do własnych potrzeb - tak by mieć świadomość co jest, a czego nie ma. Z tego co zauważyłem na stronkach to jest to robione jakimś programikiem (bodajże nLite).
streaker Napisano 1 Maj 2008 Napisano 1 Maj 2008 nlite i samemu przygotować co się chce - dla mnie jest niepojęte, że przy instalacji nie mogę wybrać co chce mieć, a co nie, tylko system na chama ładuje wszystko co fabryka dała... Tylko w moim modzie coś spieprzyłem i nie mam polskich literek w niektórych programach (w menu), ale wystarczy załadowac jakiś styl (Clear Looks ubuntu style polecam) w wszystko wraca do normy :)
mirach Napisano 1 Maj 2008 Napisano 1 Maj 2008 streaker: ponoc M$ sie przejol tym, i w planach na nowy system ma byc jakas modularnosc... Ogolnie mam szczera nadzieje ze Vista przeminie jak Windows Milennium i M$ czegos sie na niej nauczy.
Rekomendowane odpowiedzi