Napisano 30 Kwiecień 200816 l Witam! Jak w temacie. Słyszałem że podobno super sprawa ale słyszałem tez kilka złych opinii. Tak wiec postanowiłem zapytać profesjonalistów:] Jak ktoś korzysta albo korzystał niech sie wypowie. Z góry dzieki, pozdrawiam!
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Autor Saper akurat mi wisi;D Zapomniałem sie jeszcze zapytać czy ktoś wie ile to maksymalnie ramu wykrywa?
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Ja jade na mxie, polecam wersje rgb, v6final jest zla, osobiscie czekam na 7, nie wiem ile ramu wykrywa bo mam tylko giga +++ to chyba nie-legal wiec uwaga na modow:)
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Autor to chyba nie-legal wiec uwaga na modow:) Ups! Nie pomyślałem, moja wina, przepraszam.
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Huh? A co to ten Winzrgoz MX ? Jedyne co mi wyplulo google to link do youtuba do czegos co wyglada jak mod XPka.
Napisano 30 Kwiecień 200816 l tez mialem zapytac o to a tak ogolnie to raczej nikt nie lamie regulaminu bo nie leca texty gdzie mozna sciagnac, p2p itp a poza tym z tego co zdazylem sobie przeczytac to dosc ciekawa opcja :) pozdro
Napisano 30 Kwiecień 200816 l ok, nie bylo pytania. Roznica w wynikach z google.co.uk a google.pl jest dosc duza :)
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Windows MX to zmodyfikowana wersja XP. Usunięto z niej niektóre elementy, dodano ikonki itp. Generalnie to bym tego nie instalował-nigdy nie wiadomo co jeszcze "gratis" jest dorzucone. Jeśli ktoś chce mieć zmodyfikowanego XP to można to zrobić samemu. Do poczytania. http://forum.pclab.pl/t301329.html Jeśli ktoś się zastanawia czy tworzenie takiego systemu ma sens, to ja odpowiem, że ma. Ale zależne jest to od użytkownika. Można zintegrować programy, sterowniki, łatki i SP. Jak system trzeba zainstalować na nowo to przynajmniej nie trzeba znowu pobierać masy łatek.
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Dirk ma racje, ale z jego wypowiedzi nalezy wyciac "Generalnie to bym tego nie instalował-nigdy nie wiadomo co jeszcze "gratis" jest dorzucone" i juz smialo mozna stwierdzic ze prawde napisal:) Nie ma w tym modzie zadnego syfu, sprawdzone, ja jestem zadowolony, tak jak pisalem, polecam:)
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Hmmm, tzn ja jakoś sceptycznie podchodzę do tego, że ktoś miałby mi zaserwować jakiś autorski "release" systemu. Nie mówię, że jest to Zuo, ale wolałbym sam zmodyfikować system do własnych potrzeb - tak by mieć świadomość co jest, a czego nie ma. Z tego co zauważyłem na stronkach to jest to robione jakimś programikiem (bodajże nLite).
Napisano 1 Maj 200816 l nlite i samemu przygotować co się chce - dla mnie jest niepojęte, że przy instalacji nie mogę wybrać co chce mieć, a co nie, tylko system na chama ładuje wszystko co fabryka dała... Tylko w moim modzie coś spieprzyłem i nie mam polskich literek w niektórych programach (w menu), ale wystarczy załadowac jakiś styl (Clear Looks ubuntu style polecam) w wszystko wraca do normy :)
Napisano 1 Maj 200816 l streaker: ponoc M$ sie przejol tym, i w planach na nowy system ma byc jakas modularnosc... Ogolnie mam szczera nadzieje ze Vista przeminie jak Windows Milennium i M$ czegos sie na niej nauczy.