Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Może kogos zainteresuje, że można ściągnąć za darmo 5 tutoriali (modeling, rendering, rendering concepts, animation, simulation)do XSI dodawanych kiedys do aplikacji w wersji 4. Nie są nowe ale jesli ktoś chce zacząć uzywac XSI to lepiej trafic nie mógł.

Kiedys było dostepne pod vast.ws ale jakos sie tam dostac nie można.

http://www.xsibase.com/forum/index.php?board=29;action=display;threadid=33369;start=15

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

OMG, sciagnolem to wczoraj, mialem czas obaczyc tylko kawalek, ale jest super. Wreszcie ktos tlumaczy koncepty od podstaw, poprzez przyklady a konczac na tabelce porownawczej roznych metod (to bylo odnosnie Final Gather). Jesli reszta tutkow trzyma taki poziom to uwazam ten material za bezcenny. Moze uda mi sie w koncu wgryzc w XSI jak tylko czas pozwoli.

Napisano

a te strone znacie? http://community.softimage.com/

tam tez jest masa tutkow fajnych i te z vast.ws tez zdaje sie tam sa

dzial Training

Napisano

Ostatni plik waży 904 gb?:D Dzieki wielkie, akurat zassałem wczoraj trajala XSI i videotutki sprawdzają sie wysmienicie jako wprowadzenie.

Napisano

SSn4k3 skopiowałem z forum i nie patrzyłem co i jak:P ważne że działa:D

Napisano

Że tak tylko z ciekawości zapytam zanim zassam. Czy te tutki są in Eanglish or not ?

Napisano

Fakt - całość stoi na bardzo wysokim poziomie, od podstaw i odrobiny teorii po bardziej zaawansowane przykłady

Napisano

Obejrzalem czesc o animacji i zmienilem zdanie.

Z pewnoscia nie jest to dla poczatkujacych. Tylko dlatego, ze mialem doswiadczenie z innych softow mniej wiecej nadarzalem, chociaz tylko do pewnego momentu.

Koles opowiada tam w zupelnie nieprzymyslany, chaotyczny sposob, wylewa losowe mysli, ktore mu przychodza rownie losowo do glowy.

Generalnie wyglada to tak, jakby ktos go oderwal od pracy, posadzil przy mikrofonie i kazal poopowiadac troche o XSI. Bez ladu i skladu, zero tlumaczenia.

Nie polecam.

Napisano

Oglądam teraz w całości, i z tego co na razie zaobaczyłem wnioski takie: modeling - bardzo fajnie, rendering (render tree) - bardzo chaotycznie, ale da sie wyłapać ciekawe informacje), potem (od lights) już lepiej. Reszty nie oglądałem jeszcze.