Gypsi Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 oo Holy Crap *Respect :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 no widzisz?, mowilem ze wiecej seksu i bedziesz ubostwiany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Żesz Ty... ocieka! Bynajmniej nie wodą:D Piękne Panie, piękne!;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 nie no zofniłeś nas... kosmoooooos ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Meeeeeeeeeeeega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 ....zabiles!!! u mnie taka perspektywa by sie poszla pasc juz przy szkicu;/ gratuluje swietnej roboty ps wlasnie zaliczyles sie do grona kilku artystow z serii-oni zrobili cos nowego,ja to ogladam,i tak sie jaram ze od razu sam probuje :D (oczywiscie nie wychodzi;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 btw - widze, ze zdjales jej stanik i zalozyles na oczy ;P heheheheeh aż oplułem monitor hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 z tym stanikiem to mialem to samo wrazenie - zrobilo sie jeszcze bardziej sexy;), pracka rzadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 e...masakra?? hmm... brak slow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 wlasnie opadla mi kopara:) szlicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Fajnie sobie poradziłeś z perspektywą. Ekstra pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Po prostu wspaniałe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 rewelacyjne!! , uwielbiam takie kolorki i klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 gdzie jest moja szczena ? cholera , cudo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 genialne...brak mi słów!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morano Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 bardzo fajny pomysl na ujecie perspektywy i rewelacyjna woda i efekt fali , trudne skroty na glowie i troche sie tam splaszczylo powyzej lini oczu, to znaczy tak jakby zsuwa sie ten helm na lewa strone twarzy, w takich sytuacjach polecam obrocic sobie glowe malowanej postacina chwile do pionu i sprawdzic sobie jak to sie uklada.Chodzi mi o ten moment gdzie jej prawa dlon styka sie z prawym okluarem googli , tam chyba powinno sie pojawic wiecj swiatla tymbardziej ze jest na czym bo powymyslales tam bardzo fajne elementy.ale to sa milimetrowe sprawy ,generalnie obraz jest czytelny i jak powiedzialem rewelacyjny pomysl. gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 profeska, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 poczulem sie zmiazdzony... absolutna rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Naprawde piekna robota. Oczywiscie, zapisane na dysku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi