mis3k Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 jakiś czas temu zacząłem bawić się ZBrushem.. na początek chciałem zrobić coś prostego, coś co by mnie nie przerosło... i wyszło to.. wiem, że trochę niedorobiona, ale już mi się nie chce w niej dłubać.. więc zostawiam tak.. P.S. nie chodziło mi o idealne podobieństwo anatomiczne do ludzkiej czaszki, bardziej o lekkie przerysowanie kształtów...
avant.garde Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Troszeczkę faktura czaszki (szczególnie przy brwiach) przypomina odciśnięte płótno. Nos mnie jeszcze jakoś razi. Ale podoba mi się pomysł. Bardzo fajnego DOFa zrobiłeś na dobry detal w oku. Ogólnie moim zdaniem scenka ma potencjał i powinieneś do niej powrócić kiedyś, bo można by coś na prawdę porywającego z niej wykrzesać.
Levus Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Bardzo fajna praca, nie ma co. Podobieństwo anatomiczne przy przerysowywaniu kształtów również wskazane, ale raczej nic tragicznego się w oczy nie rzuca. Co mi się jednak rzuciło: -dolna część "nosa" jakoś tak wystaje dziwnie -kraciasta faktura-psuje efekt -bump na głowie, dziwne jest to że jest taki wypukły, fajniej by było jakby były jakieś bruzdy, spękania, subtelnie wklęsłe oczywiście -szrama na oku nie wygląda najlepiej, bardzo sztucznie -odrobina pracy nad tonacją kolorystyczną, specularem, mogłoby bardzo spotęgować efekt. Ale i tak kolorystycznie mi przypadło do gustu. Jakoś tak przyjemnie się na to patrzy:D pozdrawiam!
Kimmi Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Dobra robota, najbardziej podoba mi się oko. Przeszkadza mi faktura czszki(siatka).
Trybal Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 ?Bardzo fajna pracka :) Niezmiernie mi się podoba :) Czekam na Twoje następne łorki ;]
tob01 Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 uou, nowa tapeta na pulpit... ^^ oczywiscie jeżeli moge? :P
mis3k Napisano 6 Maj 2008 Autor Napisano 6 Maj 2008 dzięki wielkie... jestem świadom tych zjebek, no ale początki są ciężkie..
deshu Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 "zjebki" (:)) jak najbardziej do ominiecia w komentarzu, tym bardziej ze to pierwsza twoja pracka w zb. Baw sie tym programem dalej, good start.
Rekomendowane odpowiedzi