Napisano 9 Maj 200816 l Sypialnia. Wycinek z większej całości, kórą kiedyś na pewno pokażę .. w całości :rolleyes: Założenie było dość proste. Wnęrze delikatnie podciągnięte pod Art Deco . . . . . .
Napisano 9 Maj 200816 l Ja tych dizajnerskich wnętrz jak zwykle nie czuje ale fajnie że wkońcu jakieś niepodobne do poprzednich. Obiektywnie bardzo ładne. ma klimat :)
Napisano 9 Maj 200816 l tak stylowej prezentacji wnętrza jeszcze nie widziałem ..... wstyd już coś pokazywać na tym forum pomału ...
Napisano 10 Maj 200816 l niesamowity kontrast, dla mnie tutaj jest powoli droga ku gorszemu porównując wczęsniejsze twoje prace, chyba przedobrzyłeś trochę z tym LWF
Napisano 10 Maj 200816 l Autor niesamowity kontrast Tu sprawa przedstawia się trochę inaczej. Już wspominałem, że od jakiegoś czasu na moim biurku gości Pan nowy monitor Gate...coś tam ;) Jest conajmniej inny ( czytaj - lepszy ), od pierwotnego przeze mnie używanego. Powoli dochodzę do poprawnych ustawień, i stąd te zachwiania kolorystyki i kontrastów. U mnie jest wszystko OK. Poza wszystkim - to nie do końca jest LWF :D